Lebuktatták a hiányzó táblák

Hazáig vezette a fémtolvaj a rendőröket

Otthonában találtak rá a rendőrök a fémtolvajra, aki olyan tökéletes nyomokat hagyott maga után, mintha borsószemeket elszórva mutatta volna az utat a házáig.

2012.09.24 11:29ma.hu

Letartóztatták a szarajevói rendőrök Ivo Solovicot, aki közlekedési táblákat lopott el, hogy később majd jó pénzért túladjon rajtuk. A fémtolvajra a saját lakásában találtak rá, természetesen körülvéve a hiányzó 53 darab táblával, a "bravúros" nyomozás azonban nem vette igénybe a rendőrség teljes kapacitását.

A tiszteknek mindössze annyi volt a dolguk, hogy gondosan kövessék azt az utat, amelyik mentén az összes táblának, köztük néhány utcanévtáblának is csak a hűlt helyét látják - és végül nem maradt más dolguk, mint bekopogni Solovic házának ajtaján - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.