Nem sok esélye van felébredni a kómából

Eltemette magát, aztán majdnem odaveszett a fémtolvaj

Egyelőre még életben van, de az orvosok szerint minimális az esélye, hogy visszatér a kómából az a férfi, aki színesfémet akart lopni, és a saját sírját ásta meg közben.

2011.12.05 17:29ma.hu / manna.ro

Egy gyár udvaráról készült összegyűjteni az ócskavasat és fémhulladékokat egy romániai férfi, ám a rézcsöveket nem tudta felemelni, ezért nekilátott, hogy gödröt ásson a könnyebb hozzáférésért. Ez lett a veszte: a két és fél méteresre mélyülő gödör oldala nem bírta tovább és a tehetetlenségénél fogva beomlott, de maga alá temette az önjelölt sírásót is.

Bár időben felfedezték a balesetet és a tűzoltók fél óra megfeszített munka után még élve emelték ki a föld alól a tolvajt, orvosai minimális esélyt látnak arra, hogy valaha magához tér.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.