Egymillió forint az értéke

Tetten érték a fűzfői fémtolvajokat

Egymillió forint értékű fémet próbáltak meg ellopni csütörtök éjjel egy raktárépületből, de tetten érték a tolvajokat.

2012.05.25 14:09MTI

Állampolgári bejelentés érkezett a balatonalmádi rendőrkapitányságra, hogy egy papkeszi elhagyatott telken több fém hullámlemez van lerakva; később, szintén állampolgári bejelentés alapján a hatóság tudomására jutott, hogy Balatonfűzfőn egy használaton kívüli raktárépület-együttes - az útról nem látható - hátsó felének a bordás borító lemezeit megbontották, nagyobb mennyiség hiányzik belőle - mondta Kómár Viktória, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-nek.

A fotók alapján megállapították, hogy a lemezek mintázata megegyezik.

A portyaszolgálatot szervező nyomozók tetten értek két, 20 és 29 éves papkeszi férfit és a velük ott tartózkodó szintén papkeszi 44 éves nőt; kihallgatásuk során elismerték a bűncselekmény elkövetését. A fiatalabb férfit, mivel ellene több eljárás is folyamatban van, őrizetbe vették, és előzetes letartóztatását indítványozták - fűzte hozzá Kómár Viktória.

A tolvajok egymillió forint lopási és százezer forint rongálási kárt okoztak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.