Kis fémtolvajlás

Majdnem hazakerekezett a csatorna fedlapjával - a rendőrök állították meg

Egy közeli színesfém átvevő telephely felé kerekezett egy férfi egy csatornafedéllel a biciklin amikor a rendőr megállította és igazoltatta.

2012.02.27 21:08ma.hu

A 43 éves helybéli férfi nem tudta magát igazolni, mert semmilyen irat nem volt nála. A rendőrkapitányságon ellenőrizték le az adatait - írja közleményében a rendőrség, hozzátéve: a fedlappal kapcsolatban megállapítást nyert, hogy azt a Kossuth utca – Polgármesteri hivatal mögötti területen lévő parkolóból hozta el.

A fedlapot az önkormányzat helyezte el, ezért az ő sérelmükre történt lopás, ami miatt felelősségre vonják a férfit. A 43 éves férfi őrizetbe vétele mellett az eljárást tovább folytatja a Bicskei Rendőrkapitányság - zárul a közlemény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.