A teljes rakomány az útra borult menekülés közben

Kontár krumplitolvaj: csak a platót nem zárta le...

Sokat akart markolni, de keveset fogott az a tolvaj, aki egy krumplival megrakott pótkocsit próbált elkötni, ám elfelejtette rögzíteni a plató végén a zárószerkezetet.

2012.09.04 17:29ma.hu

13 tonna krumplit akart ellopni a németországi Essle közeléből egy kontár tolvaj, ám nem jutott messzire a termőföldtől, és még a rakományról is le kellett mondania. A férfi vérszemet kapott a gazdátlanul álló pótkocsi láttán, ami már alaposan meg volt pakolva a terméssel, úgyhogy csak bepattant a traktor fülkéjébe és gázt adott.

Hogy mikor vette észre, hogy a platót nem zárta le, és a temérdek krumpli az utolsó szemig az úton kötött ki, azt nem tudni, de az üres járgánnyal se jutott messzire, mert az egyik kanyart túl szűken próbálta bevenni, így a pótkocsi egyik hátsó kereke fennakadt egy villanyoszlopon, aminek következtében az egész jármű felborult.

Addigra ráadásul már a nyomában voltak az illetékes szervek is, no meg a burgonyatulajdonos gazdák, akiknek csupán a zöldséggel jelzett úton kellett szorgalmasan haladniuk és máris rátaláltak az ügyetlen tolvajra. A rá váró büntetésre az austriantimes.at című osztrák hírhonlap nem tért ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.