Nem ismerte fel a jelöletlen autót a tolvaj

Rendőröstől lopta volna el a civil járőrkocsit

Rossz lóra, pontosabban autóra tett az a tolvaj, akinek már több autófeltörés is volt a rovásán, ám pechjére az utolsó kocsi épp egy jelöletlen rendőrségi autó volt, benne két tiszttel.

2012.07.02 11:29ma.hu

Csúnyán benézte a kiszemelt zsákmányt a 41 éves Dieter Adler, aki a németországi Hombergben készült feltörni egy autót. Csakhogy a sorozatos rablások újabb darabja ezúttal az utolsó lett és a vesztét okozta: a látszólag civil autó valójában egy jelöletlen rendőrségi járőrkocsi volt, ami épp azért állt a város egyik utcájában, mert a környékről túl sok bejelentés érkezett kisebb-nagyobb betörésekről.

A férfi ellen ráadásul még csak keresgélni se kellett túlzottan a bizonyítékot, a szemtanúk maguk a posztoló rendőrök voltak, akik az autóban ülve figyelték a környéket, ám az erősen elsötétített üvegen keresztül a tolvaj nem vette észre, hogy épp szemmel tartják ténykedését. A bilincs azonnal kattant a csuklóján - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.