Elnyomta a buzgóság az autófeltörőket

Szunyókálás közben csípték fülön a tolvajokat

Feltörtek egy autót és ellopták a benne talált pénzt a tolvajok, később azonban a rendőrségnek mégis könnyű dolga volt, amikor le akarta tartóztatni őket: épp békésen aludtak a kocsiban.

2012.06.19 09:29ma.hu

Két igencsak álmos tolvajt csíptek fülön az ausztriai Pongau tartomány egyik városában a rendőrök: a csecsen autófeltörőket a tett helyszínén nyomta el a buzgóság. Persze nem a munka kellős közepén, azt először még "rendesen" elvégezték, sőt, a nem épp szabályosan kinyitott autóból némi készpénzt is zsákmányoltak.

A pénzzel elmentek egy boltba, vettek maguknak némi ennivalót, ám közben eleredt az eső, és a két csecsen elkövető úgy gondolta, a legjobb, ha épp abban az autóban húzzák meg magukat, ami már amúgy is nyitva áll előttük. Arra azonban valószínűleg nem számítottak, hogy az első helyszínelés után a rendőrök másnap újra visszatérnek.

Nem lehet eldönteni, ki lepődött meg jobban: az egyenruhások, amikor felfedezték a kocsiban a két tolvajt, vagy ez utóbbiak, amikor rádöbbentek, hogy lebuktak. Természetesen azonnal letartóztatták mindkettejüket, főleg miután kiderül, hogy megpróbáltak elhajtani, de akárhogy próbálkoztak a gyújtáskapcsoló zsinórjaival, mégsem sikerült beindítani a kocsit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.