Aki küzd a kilókkal, ne menjen betörni!

Kínos: a szűk kerítés fogta meg a tolvajt

A kelleténél épp egy hajszálnyival volt kerekebb a besurranó tolvaj, ám ahhoz épp elég volt ez a pár deka, hogy menekülés helyett fogságba essen a kerítésnél: nemcsak lefotózni volt idő, de a rendőrség is kényelmesen odaérhetett.

2012.05.25 09:29ma.hu

Azt hitte, sikerül kereket oldania, de a szabadság kapujában, pontosabban a kerítésben végül elakadt a tolvaj, olyannyira, hogy a tulajdonosnak nemcsak rendőrt hívni volt elég ideje, de amíg ők megérkeztek, egy fotót is tudott készíteni a betörőről. A svéd fővárosban történt eset annyira kirívó volt, hogy azonnal felkerült a fotó az internetre is és egymás után osztották meg a felhasználók a hét legnagyobb balekjának a sztoriját.

A rendőrök is alig hittek a szemüknek, amikor látták, hogy hiába próbálja a tolvaj valahogyan kiszabadítani magát a kerítésből. A hírek arról már nem szólnak, hogy végül sikerült kiforgatnia a testét a résen keresztül, vagy fűrészt kellett keríteni a művelethez, de az biztos, hogy a tolvaj hálát ad az égnek, amiért a netre csak a hátsója került fel és ismerősei remélhetőleg sosem tudják meg, hogy az ostoba esetnek ő volt a főszereplője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.