Ez már nem az a festmény...

Levetkőzött a lilaruhás nő

Hol van már a prűd XIX. század, meg Szinyei-Merse Pál, amikor a lilaruhás nő még illemtudóan, nyakig begombolkozva ült egy fa alatt? Azóta eltelt 150 év és igencsak formás idomokat pakolt ki korunk lilaruhás nője!

2012.03.21 19:29ma.hu

Tulajdonképp sajnálhatja Szinyei-Merse Pál, hogy nem 150 évvel később élt, mert akkor nem úgy ült volna modellt neki a lilaruhás nő, ahogyan ismerjük. Akkor még úgy diktálta a jómodor, hogy a hölgyek nyakig begombolkozva üljenek, egyenes háttal, és legfőképp semmi kihívó mozdulat!

Még jó, hogy mi meg nem 150 évvel ezelőtt élünk, mert akkor nekünk is csak ennyi juthatott volna. Bezzeg így, hogy jókor születtünk, máris gyönyörködhetünk Sandra Nilsonban, aki első pillantásra még maga is lilaruhás nőként nyúlik el a kereveten, de aztán...

Aztán megszabadul a ruhájától, és megmutatja, mi az, amit koszorús festőnk nem láthatott. Vagy ha láthatott, akkor másnak nem mutatta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.