Olyan, mintha valami lenne rajta, pedig ez semmi

Csak egy szalag takarja a bimbókat

Hatalmas riszpekt a fürdőruha-tervezőknek, akik újra meg újra megörvendeztetnek bennünket olyan darabokkal, amikre a nők azt hiszik, takarnak valamit, közben meg...

2012.03.20 19:29ma.hu

Ember legyen a talpán, aki el tudja dönteni: most akkor van fürdőruha ezen az egzotikus szépségen vagy nincs? Végeredményben mindenen van valami borítás, amin ilyenkor szokás: se a cicibimbók, se a kéjrés nem látszik, mégis olyan az egész, mintha nem takarná azokat se semmi.

Na meg a körülöttük lévő részeket tényleg nem kell elképzelnünk, azok ott vannak teljes valójukban, jól látszik a keblek izgató halma, és beleborzong a férfiember, ha arra gondol: csak egy vékony kis szalagot kell onnan a lábközből is félretolni, hogy feltáruljanak a rejtett gyönyörök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.