Cleopátraként kényezteti magát Bryci

A mai vacsora: tejbe-nőci, pucéran

És még mondja valaki, hogy Bryci nem tudja, hogyan kell egy igazi nőnek élni! Az biztos, hogy vagy ő nagyon szereti a testét, vagy valaki más füröszti tejben-vajban, de inkább előbbi, mert pasi még a környéken sincs!

2012.03.19 19:29ma.hu

Királynői kényeztetésben van része Brycinak, akárki is legyen az "elkövető", de ha Cleopátra csak feleilyen idomokkal rendelkezett, már megértjük, miért fürdött ő is mindig kecsketejben.

Persze azt nem tudhatjuk, hogy Bryci kádja is kecsketejjel van-e megtöltve, vagy csak valami egyszerű dobozossal, a lényeg, hogy mindenképp kívánatos látvány, ahogy körülveszi őt a fehér nedű.

Szóval a kényeztetés már megvan, már ami az előjáték-részét illeti, a kérdés csupán az, hogy vajon van-e valaki, aki bevállalja a folytatást?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.