Nem jött rendbe a bal első lába

Overdose nem indul a Haydock Parkban

Bizonyossá vált, hogy nem állhat rajthoz a Haydock Parkban, a május 23-ára tervezett következő futamon Overdose, az eddigi mind a 12 versenyén veretlen magyar ló, mivel teljesen nem jött rendbe bal első lába, amelyre egy hete elkezdett sántítani.

2009.05.10 13:55MTI

Erről a négylábú kiválóság honlapján adtak tájékoztatást a négyéves telivér ügyében illetékesek.

"Öröm az ürömben -
olvasható a PannoniaOverdose.hu-n -, hogy Max Fournier úr, Overdose nagy francia ellenfele, Marchand d,Or kovácsa nemcsak Dózi fájós, bal első lábát tudta megpatkolni, de utána a tályog helyét is feltárta, így minden remény megvan arra, hogy a világ immáron leghíresebb sprintere az igazi nagy megmérettetésen, a két júniusi futamon már teljesen egészségesen állhasson starthoz."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.