Még itthon a magyar csodaló

Overdose még nem megy Angliába

Az előzetes tervekkel ellentétben hétfő helyett csak május 16-án utazik el Angliába a veretlen magyar csodaló, Overdose.

2009.04.29 11:59MTI

A négyéves telivér honlapját kedden arról tájékoztatta Mikóczy Zoltán tulajdonos, hogy az idomár határozott kérésére megváltoztatta az utazás időpontját.

Eredetileg Overdose-t már hétfőn átszállították volna a szigetországba, hogy egy La Manche csatorna közeli tréningtelepen akklimatizálódjon és készüljön fel tavaszi és nyári angliai versenyeire.

A mostani döntés szerint csak május 16-án fog elindulni, de egyenesen a Manchester és Liverpool között félúton lévő Haydock Parkba, ahol május 23-án a százezer fontos Temple Stakes-ben mutatkozik be, majd július közepéig négy verseny vár rá. J

úniusban a két ascoti verseny következik öt napon belül, azután július 10-én Newmarketben áll rajthoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.