Mosolyog, de nagyon fáradtnak tűnik a sztár

Képek - Csont és bőr: sokkolóan leépült Michael Douglas

Újabb megrendítő fotók kerültek napvilágra Michael Douglas-ról - A napokban készült felvételeken az egykori sármőr arca még beesettebb, látványosan lefogyott.

Michael Douglas sokkolóan le van soványodva képgaléria

2010.11.05 09:29ma.hu - Fotó: Fame - Splash

Még gyermekei, a kilencéves Dylan és a hét esztendős Carys is elkísérték a kemoterápiára édesapjukat, Michael Douglas-t, akinek nyolc hétig tartó kezelése a közelmúltban ért véget. Orvosai szerint állítólag rosszabbul reagált rá a szervezete, mint várták.

Egy biztos, bár Douglas optimista, és szeptemberben David Letterman show-jában azt nyilatkozta: nincs olyan, hogy ő feladja, ennek bizony két hónapja, és azóta a sztár igen rohamos fogyásnak indult.

További képek Douglas-ékről - itt még jobb bőrben volt a sztár

Korábbi külsejéhez képest csont és bőr, le van gyengülve, és nyaka tele van égési foltokkal a sugárterápia miatt. Egyes lapok tudni vélik, hogy a színésznek már csak három hónapja van hátra.

Douglas állandóan cáfolja, hogy haldokolna, ha nyilatkozik, mindenkit biztosít teljes optimizmusáról és elmondja, hogy nemcsak világszép feleségének, Catherine Zeta-Jones-nak, de két kisebb gyermekének is nagy szüksége van rá.

A napokban készült fotók tanúsága szerint mindenesetre cseppet sem nevezhető jó kiállásúnak az egykor sármos sztár.

Michael-t többször lencsevégre kapták, amint kutyát sétáltat vagy kislányát kíséri az iskolába - az egy-két napja készült, legutóbbi felvételeken meglehetősen rosszul fest.

Újra dolgozik a kezelések után Micahel Douglas

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.