Fel akarja nevelni kicsi gyerekeit a beteg sztár

Michael Douglas: Csak Katherine menthet meg

Felesége, Catherine Zeta-Jones tartja a lelket a világhírű színészben - Michael Douglas hónapok óta torokrákkal küzd.

Michael Douglas betegen is mosolygott a vörös szőnyegen! képgaléria

2010.09.28 17:29ma.hu - Fotó: Splash

Szerelme Catherine Zeta-Jones iránt nagyon sokat segít a nagybeteg Michael Douglas-nek abban, hogy felépüljön a torokrákból.

A sztár, akinek legújabb filmje most kerül a mozikba, a Life magazinnak nyilatkozott arról, hogyan éli meg, hogy két kisgyermek édesapjaként szembe kell néznie a súlyos betegséggel.

Az egyre soványabb és szemmel láthatóan fáradt Michael Douglas bevallotta: Catherine Zeta-Jones és két közös gyermekük, Dylan és Carys tartja benne a lelket.

Tisztában van azzal, hogy a még kiskorú csemetékért is felelősséggel tartozik, feleségét pedig mindennél jobban szereti. Miattuk mindent meg fog tenni, hogy felülkerekedjen a betegségen.

További képek Douglas-ékról! - Fotó: celebritybabies

A beteg sztár, aki jelenleg kemoterápiára jár, élete nagy ajándékának tartja, hogy Catherine Zeta-Jones feleségül ment hozzá.

Egyedül rá támaszkodhat a legnehezebb percekben, noha nagyon sok barátja, ismerőse van. Catherine megmentheti őt, hiába nagy köztük a korkülönbség, mindig számíthat rá - nyilatkozta Douglas.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones 1998-ben ismerkedett meg egy filmfesztiválon Deauville-ben. Mint mondják, mindketten úgy érezték akkor: ez szerelem első látásra.

A világsztár egyébként úgy érzi, az utóbbi években igen nagy stressz alatt élt, és ez szerepet játszhatott a betegsége kialakulásában. Bevallotta: nejével is voltak konfliktusaik, de amikor kiderült, hogy baj van, minden korábbi sérelem nevetségesnek tűnt.

Douglas-ék gyermekei, Dylan és Carys csupán hét- illetve kilenc évesek. A színész elmondta: túl kicsik ahhoz, hogy elhagyja őket.

Tudja, hogy mire csak a fia nagykorú lesz, ő már a 75. életévét fogja taposni, de mindeképpen szeretné felnevelni a gyermekeit - nyilatkozta a Life magazinnak Michael Douglas.

Vészesen fogy Michael Douglas!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.