"Nem látszott rajta gyengeség"

Képek - Mosolyogva pózolt a vörös szőnyegen a rákos Michael Douglas

Betegen is megjelent, feleségével kéz a kézben a Tőzsdecápák premierjén New York-ban Michael Douglas, akit augusztus óta gégerákkal kezelnek.

Michael Douglas betegen is mosolygott a vörös szőnyegen! képgaléria

2010.09.23 09:29ma.hu

Nem tűnt gyengének a forgatáson, és a filmpremieren is mosolyogva pózolt a kamerák kereszttüzében Michael Douglas. Az Oscar-díjas színész nem sokkal ezelőtt forgatta le kollégáival a Tőzsdecápák - A pénz nem alszik című folytatását.

További képek a sztárpárról! - Douglas-ék kisgyermekei: Carys és Dylan

A történetben vele együtt szereplő Carrey Mulligan, Shia LaBeouf és a rendező Oliver Stone is megjelent a film New York-i premierjén.

Douglas, aki augusztus közepén jelentette be, hogy torokrákkal küzd, feleségével, Catherine Zeta-Jones-szal mutatkozott kézenfogva a vörös szőnyegen.

A színészről kollégája, Shia LaBeouf megjegyezte: igazi "farkas", nem látszott rajta gyengeség a forgatáson, és bár igen kemény dolog a betegség, Michael Douglas elszántan küzd.

A színész egyébként nem adott interjút.

Az eredeti Tőzsdecápákban 1987-ben Douglas alakította Gordon Gekkót, és nyerte el az Oscar-díjat. Az új film, mely az eredeti folytatása, a héten kerül a mozikba, ebben szintén Gekko szerepében látható a világsztár.

Örökre elnémulhat Michael Douglas!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.