Optimista a színész, de nagyon megviselt

Szomorú képek - A rákos Michael Douglas egyre soványabb...

Bár a világsztár és kedvese, Catherine Zeta-Jones nagyon optimista Michael Douglas betegségével kapcsolatban, tény, hogy a színész nagyon le van soványodva.

Michael Douglas a lányával, Carys-szel képgaléria

2010.09.30 12:29ma.hu

Michael Douglas augusztus közepén jelentette be, hogy gégerákkal küzd. A színész kezelését azonnal elkezdték, és a szeptember eleji hírek arról szóltak: jó esélye van a felépülésre. Kemoterápiára jár.

Az utóbbi hetekben azonban azt is lehetett hallani, hogy erre rosszabbul reagál a szervezete, mint várták.

További képek a sztárpárról! - Douglas-ék a filmpremieren

Betegségével kapcsolatban azóta is nagyon bizakodó, és a közelmúltban kifejtette, felesége, Catherine Zeta-Jones nagyon erős támasza a küzdelemben.

Semmiképp sem adhatja fel, hiszen közös két gyermekük, Dylan és Carys még csupán kilenc- illetve hétévesek, túl kicsik, és szükségük van az édesapjukra.

A sztár nemrég egy elegáns rendezvényen - a Tőzsdecápák új változatának bemutatóján - is megjelent színésznő párjával, ahol betegsége ellenére is mosolygott. Kollégái szerint nem is igazán látszott rajta, hogy gond lenne.

A minap azonban megdöbbentő képek láttak napvilágot Douglas-ről, aki lányát, Carys-t kísérte kézenfogva az iskolába.

A sztár igen megviseltnek tűnt és nagyon soványnak, különösen ha a kicsivel korábban, ugyancsak lányával készült felvételekkel összehasonlítjuk a képeket. Remélhetőleg sikerrel küzd meg a betegséggel!

Michael Douglas a negyedik stádiumban van?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.