Fellélegezhet a torokrákos sztár?

Befejezik Michael Douglas kemoterápiás kezelését

Végéhez érkezett a torokrákban szenvedő Michael Douglas nyolchetes kemoterápiás kezelése.

Michael Douglas betegen is mosolygott a vörös szőnyegen! képgaléria

2010.10.08 14:29MTI

Az Oscar-díjas színésznek még egy tortúrán kell átesnie, aztán befejeződik a kemoterápia. További kezelés nincs betervezve - mondta el Allen Burry, a sztár szóvivője. A 66 esztendős Douglas nagyon örül, hogy befejeződik a terápia - tette hozzá Burry, aki a People magazinnak nyilatkozott.

A Tőzsdecápák sztárja, akinél nagyon előrehaladott, 4-es stádiumú rákot diagnosztizáltak augusztusban, most hat hétig lábadozik, majd ismét vizsgálatok következnek.

A kezeléstől láthatóan megviselt színészt legutóbb a héten kapták lencsevégre New Yorkban, amikor az iskolába kísérte kislányát.

Michael Douglas legutóbb a Tőzsdecápák folytatásában tűnt fel a filmvásznon: A pénz nem alszik című filmet szeptember 30. óta játsszák a magyar mozikban.

Michael Douglas bizakodik

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.