A sztár akaraterőben nem szenved hiányt!

Victoria Beckham sanyargatja magát

Victoria Beckham embertelen módon harcol az idő múlása lenne... a konditeremben senki se kér annyi kezelést, mint ő és állandóan üdének és fittnek akar tűnni.

Victoria a melleit sem szégyelli megmutatni! képgaléria

2009.04.28 18:30mellesleg

Az ex Spice Girl április 17-én ünnepelte a 35. születésnapját és ezzel együtt minden eddiginél szigorúbb étrendet, edzéstervet és szépség-kezeléseket iktatott be a mindennapjaiba. 

- „Victoria fordulópontként élete meg a 35. születésnapját. Mióta 2007-ben Los Angelesbe költözött egyfolytában fiatal hollywoodi sztárok veszik körül és lépést akar velük tartani.” – idéz egy bennfentest a FemaleFirst.

Victoria régen és mostanában...

A forrás szerint Vic eddig az otthoni edzőtermében izzadt, de most, hogy férje Olaszországban van, újra bérletet váltott egy exkluzív konditerembe, ahol a mozgás mellett mindenféle egyéb szépségkúrát is megrendelhet. Állítólag senki se kér annyi kezelést, mint ő. 

Emellett az étrendjét is minden eddiginél szigorúbbra vette. 

- „Főként halat és zöldségeket eszik. Egyetlen nap se lazít a diétáján. Tisztában van vele, hogy öregszik, és ezért ügyel annyira az étrendjére. Továbbá rengeteg vizet iszik – naponta legalább két litert, hogy szép legyen a bőre és a szervezetéből kiürüljön a nátrium, ne tűnjön püffedtnek.” - mesélte egy barát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.