Kibuktak a sztár katonás ruházatán!

Képek: Ez már gáz - Victoria Beckham "nácinak öltözött"

A csinos focistafeleséget már nem egy meghökkentő szerelésben láthattuk, de úgy tűnik, Victoria Beckham a legvadabb kreációktól sem riad vissza. Bezzeg a rajongói.

Katonaruhában ment szülinapozni Victoria Beckham! képgaléria

2009.03.09 10:35ma.hu

Hiába nagyon dekoratív, az ember nem tud megszabadulni az érzéstől, hogy Victoria Beckham megjelenésében van valami szigorú - ezt most bizonyította is, mégpedig ezzel a meglehetősen katonás megjelenéssel!

Az egykori Spice Girl meghökkentő szürke egyenruhában és hozzátartozó fejfedőben érkezett meg a Los Angeles-i reptérre.

A városban elsőszülött fia, Brooklyn tizedik születésnapját ünnepelte a népes család és Beckham-ék ismert barátai.

A népszerű páros együtt köszöntötte a kisfiút az énekesnő Gwen Stefani gyermekével, Kingston-nal, David és Victoria ugyanis jó kapcsolatot ápol a Rossdale famíliával, sőt a szőke modell, Heidi Klum is jelen volt a bulin.

Hogy a jelenlevők mennyire díjazták Beckhamné öltözetét, kérdéses, a külföldi bulvárlapok mindenesetre alaposan megszólták Victoriát.

Volt, ahol egyenesen náci öltözéknek nevezték a katonás, elegáns összeállítást...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.