Meddig bírja még a Spice Girl?

Képek - Victoria Beckham lassan leszédül a sarkairól

Nem titok: David Beckham neje divatmániás, s a feltűnés érdekében mindenre képes. Lehet, hogy még egy nyaktörést is megkockáztat?

Jól bírja: Victoria Beckham túl magas sarkakon egyensúlyozik képgaléria

2008.12.04 11:55ma.hu

Victoria Beckham-nek minden tetszik, ami nagy, feltűnő és drága - Különösen igaz ez a volt Spice Girl cipellőire.

A szinte már kórosan sovány Beckhamné nemcsak pipaszár lábait gyömöszöli testhez tapadó nadrágokba, de szemmel láthatóan minél magasabb is szeretne lenni.

Durva sarkak - Victoria vásárolni is így jár...

Olyan méretes sarkakon jár, hogy egyensúlyozása már-már a csoda határát súrolja.

Valójában rejtély, hogyan tud ilyen lábbelikben felügyelni három eleven fiára, hiszen egy meggondolatlan, reflex mozdulat akár csúnya balesetet is okozhatna számára....

Arról nem is szólva, hogy ezek a magassarkúk csak bizonyos terepeken bizonyulnak használhatónak (?), úgyhogy Victoria jobban teszi, ha a parkot inkább messziről elkerüli.

Egyes lábbelijeinek nemcsak a sarka, a talpa is magas, ami külön koncentrációt igényel a lépésnél - előnye, hogy a pocsolyák és a bogarak valószínűleg nem jelentenek akadályt Mrs. Beckham számára...

Nos, Victoriának bizonyára a gyorsabb haladást illetően is van valami ügyes trükkje - hiszen szabad óráiban előszeretettel bújja a divattanácsokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.