Végre megmutatta magát igazán Beckhamné!

Képek- Így még nem láthattuk! Victoria Beckham elhagyta a díva stílust!

Nagyon ritkán készül olyan fotó Victoria Beckhamről, ahol sem smink, sem valami feszülős, méregdrága ruha, sem pedig egy hatalmas sarkú cipő ne lenne rajta. Most végre láthatjuk Victoriát slamposan!

Így fest a laza, farmeros és slampos Victoria! képgaléria

2008.10.28 19:00ma.hu
Így még nem láttuk!

A szuper vékony sztár most fiát kísérte edzésre, farmerben, papucsban, szakadt pólóban…ahogy még nem láthattuk! Bár kevés olyan nő van, akire azt mondhatnánk, hogy nem ad magára, Victoria Beckham még csak közelében sem volt ennek sosem. 

Most azonban egy teljesen átlagos napon egy teljesen átlagos öltözetben kapták lencsevégre a paparazzok. 

Beckhamné ugyanis egy koptatott, bő farmert és egy egyszerű fehér pólót viselt. Haját egy pánttal hátrafogta, és szemüvegett fel és most még nem is sminkelt !

Fotó: dailymail

Korábbi cikkünkben már írtuk, hogy a sztár mostani fiús frizurája nagy sikernek örvend, a szakemberek és stylistok szerint is jó választás volt. Az egykori Spice Girl a New York-i divathéten bukkant fel új hajával, mely mindenkinek bejön! 

Egy internetes oldalon szavazni lehetett Victoria Beckham korábbi megjelenési formáira is, és ez alapján is az új külső a nyerő, 34 százalékot kapott. 

A korábbi híres bubifrizura még mindig közkedvelt, 27 százalékot kapott a szavazóktól. Ennek még mindig megvan a hatása, és emlékezhetünk rá, hogy nők tömegei zarándokoltak el a fodrászukhoz hasonló frizuráért. 

A laza stílus vajon az első jele annak, hogy Victoria megunta a dívaságot és sportos külsővel láthatjuk ezentúl?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.