Károsodhat az énekesnő teste?

Képek - Victoria Beckham agysejtjei csökkennek, mellei torzulnak?

Úgy tűnik, hiába a sok pénz, az állandó utazás rosszat tehet Beckhamné-nek! - Szakértők szerint Victoria agysejtjei csökkennek, implantátumai pedig deformálódnak a kontinensek közötti ingázástól.

Képgyűjtemény a repterekről: Victoria Beckham állandóan úton van! képgaléria

2009.02.24 11:15rtlbulvar.hu

Victoria Beckham lassan már az egész világon otthon érezheti magát. Az egykori Spice Girl ugyanis szinte többet repül, mint egy pilóta.

Los Angelesben a show biznisz világában tengeti életét, New Yorkban ápolgatja divatkarrierjét, néha Milánóba is elrepül, hogy férje meccseit megnézze, majd Londonban látogatja saját szüleit.

Szakértők kiszámolták, hogy Beckham asszony lassan eléri a 26 ezer mérföldet, ami azt jelenti, hogy hat hét alatt annyiszor repült Európából Amerikába, mintha körberepülte volna a Földet.

A gyerekekkel van anélkül, Victoria folyton utazik

Egészségügyi szakértők szerint ennyi repülőút már káros lehet az egészségére.

Januárban is a két kontinens között ingázott, mikor Milánóba férje focimeccsére sietett, majd Los Angelesbe rohant fiaiért az iskolába.

Az egész január és február kerozingőzben telt, ugyanis Victoria egyfolytában repkedett. Az utazás nem kevés pénzébe került, egy-egy útjára akár 11 ezer fontot (3,4 millió forintot) is elköltött.

A botrányosan sovány focistafeleség márciusa is be van már táblázva, szinte minden második napra jut egy út.

Farrol Kahn
szakértő szerint Victoria hatalmas veszélynek teszi ki magát. Szinte bármikor lehetne trombózisa, főleg, ha fogamzásgátló tablettát szed, ugyanis az sűríti a vért.

De különböző sugárzásoknak is jobban kiteszi magát, így például nagy esélye van a mellrákra.

A szakértő azt ajánlja, hogy minden repülés után fogyasszon néhány pohár vörösbort, mert az tele van antioxidánsokkal.

A harmadik veszély, ami fenyegetheti, hogy a kevesebb oxigén miatt nem tud összpontosítani, sőt hallucinációi is lehetnek, amitől olyan dolgokat lát, amik egyébként nincsenek. Ráadásul az oxigénhiány csökkenti az agysejtek számát is.

Beckhamnénél még az a probléma is felmerülhet, hogy a páratartalom hiánya miatt az implantátumok elmozdulhatnak helyükről, és teljesen eltorzíthatják a testét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.