Hűha! Provokál az ex-Spice Girl!

Provokatív fotók - Victoria Beckham a címlapon szopja...

A szexis, bár sokak szerint már előnytelenül sovány focista-feleség nemcsak azzal kelt meghökkenést, hogy az orosz Vogue-ban pózol rendőrsapkára emlékeztető kellékkel...

Provokatív képek Victoria Beckham-ről az orosz Vogue-ban! képgaléria

2009.01.23 11:05ma.hu

Szokatlan fotósorozat látott napvilágot Victoria Beckham-ről! - A csinos egykori Spice Girl, David Beckham neje rábólintott az oroszországi Vogue magazin ajánlatára, szíves-örömest pózolt a lapnak, nem is akárhogy.

Victoria elegáns, nőies fotóit meglepő kiegészítőkkel bolondították meg, így például egy rendőrsapkára emlékeztető fejfedővel.

Pózol dögös vörösben és testhez simuló feketében, szőrmésben és fenekéig fellibbenő szoknyában, de a rá nemigen jellemző narancsszínben is.

A legmeglepőbb azonban mégis az, hogy Mrs. Beckham a címlapfotón vörösre festett körmeivel a szájába nyúl, és az ujját szopja! Fején pedig a bizonyos sapka.

Lehet, hogy Vic megunta a "hagyományos" pózolást...?

Beckham felesége természetesen nem először mutatkozik a Vogue fedelén, és egy éven belül sem ez az első alkalom, hogy címlaplány lesz belőle.

Mitagadás, a három eleven fiúgyermekkel és a nők által körülrajongott, jóképű focistaférjjel megáldott énekesnő mindig tud újat mutatni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.