A sztár kezd a terminátorra hasonlítani

Képek - Ciki! Victoria Beckham már ki is tömi magát

A divatmániás focistafeleség mindig tud újat mutatni - Ráadásul csak úgy vonzza a kamerát. A lesifotósok ismét készítettek róla néhány érdekes képet...

Victoria Beckham kitömte magát! képgaléria

2009.04.08 14:30ma.hu

A 34 éves egykori Spice Girl felbecsülhetetlen nagyságú gardróbjáról már mindenki meggyőződhetett - ahogyan arról is, hogy Victoria Beckham a legvadabb kreációktól sem riad vissza.

Victoria a fiaival

Míg azonban korábban kebleivel nem volt megelégedve - ezért a plasztikai sebésznek köszönhetően látványos átalakuláson ment keresztül -, úgy tűnik, most szélesebbnek akar tűnni: kitömi magát.

Fekete bőrkabátjában a válltöméssel azonban külseje kezd egyre futurisztikusabbá válni.

A nemrég viselt, nem kis meghökkenést keltett katonaruha és sapka után - melyben egyébként egy születésnapra igyekezett...- most bevetette a terepmintásra emlékeztető nacit és persze az elmaradhatatlan napszemüveget.

Úgy tűnik, a fiús frizurához mostanság a férfiasabb külsőt részesíti előnyben. Igaz ami igaz, nem könnyű "tökösnek" lennie egy olyan családban, mint a Beckham família!

Victoriának és sztárfocista férjének, David-nek három eleven fiuk van, Brooklyn, Romeo és Cruz.

A srácok persze valamennyien rúgják a bőrt, a család egyetlen hölgy tagja pedig egyelőre hiába áhítozik egy lányutód után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.