"Tedd el azt a vonalzót!"

Miről mesélne szívesen a pénisz?

A férfiak hímtagjának a nők többsége nagy rajongója, de még így is tartogathat számukra kevésbé ismert információkat - mivel lehet a péniszt "boldoggá tenni"?

2011.11.23 18:55ma.hu

Minél jobban megértjük a működését, annál elégedettebb lesz a férfi és a nő egyaránt. Ezt szem előtt tarva, lássuk, mit is mondana a pénisz, ha lenne szája...

"Tedd el azt a vonalzót!"


Első látásra lehet, hogy nem bűvöli el a hölgyeményt a látvány, de ne gondoljuk, hogy a petyhüdt állapotban levő pénisz nem képes nagy növekedésre izgalom hatására. A méret különben sem igazán jelentős, annak ellenére, hogy sokan ezt hiszik.

A nőt az hozza lázba, ha látja, milyen gyorsan izgalomba jön a hímvessző, mennyire vastag és érzéki, mindez sokkal többet nyom a latban, mint a hosszúsága.

"Próbálj ki bármit, nem vagyok válogatós!"

Nem kétséges, hogy a férfinak tetszik, ha a nő valami izgalmas újdonságot szeretne a péniszén kipróbálni, de azért nem kell beleizzadni a küzdelembe - a hímvessző a közvetlen kontaktusra "drámai" gyorsasággal reagál.

Extrém módon érzékeny, különösen a makk. Persze minden férfinál vannak speciális dolgok, amelyektől különösen gyorsan izgalomba jön - van, aki a gyengéd, más az erőteljesebb mozdulatokat kedveli, de nagyjából mindenkinél bevethetők ugyanazok a trükkök.

"Segíthetsz, ha ideges vagyok"

Előfordul, hogy a férfi nincs formában, feszült, ideges, valamilyen betegsége vagy éppenséggel a teljesítménye miatt szorong. De 10 esetből 9-ben az ok az agyban keresendő, és nem a lábak közt.

Amint azon kezd el aggodalmaskodni, lesz-e erekciója és mennyi ideig tudja azt fenntartani, ügyetlenné válhat, elfelejtheti, hogy a nőnek hogyan okozzon örömet, vagy túl zaklatott ahhoz, hogy megfelelően reagáljon a kényeztetésre.

Ilyenkor meg kell állni és megkérdezni, mi a baj - a megértés ugyanis sokat számít ilyenkor a pasinak. 99 százalékban felülkerekedik a problémán, ha közbeiktatjuk a stresszoldást. Ha megnyugodott, nekiláthatunk újra a szexnek! Mindig próbálkozzunk újra!

"A meleget szeretem"


Nem véletlen, hogy a nászutasok inkább meleg helyekre utaznak, mintsem hidegbe. A hideg víz, a hideg levegő hatására ugyanis a herék visszahúzódnak, a bőr összehúzódik, a herezacskó "zsugorodik."

"Azonnal készenlétben vagyok"

A reggeli szex különösen jó módja a hatékony ébredésnek! Mivel a pasik reggel mindig startra készek az ágyban, érdemes ezt kihasználni. Fittebbek és frissebbek leszünk, mindkettőnk szervezetére jó hatással lesz a szex! A feszültséget oldja és elősegíti, hogy egy kellemes napnak nézzünk elébe.

"A szex a legjobb orvosom"

A rendszeres "tréning", azaz a szex fontos a prosztata egészségéért. Mivel a karoknak, a lábaknak, a hátnak, a hasnak is előnye származik a testmozgásból, a fittség szempontjából is ajánlott a napi "gyakorlatozás"! Az ejakuláció hatására a gát izmok hevesen összehúzódnak, ez a "masszázs" jót tesz a prosztatának, és megakadályozza, hogy a belső folyadék stagnáljon. "

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.