A méretes sokszor rosszabb, mint a kicsi

"Döglesztő" kombináció: nagy pénisz és anális szex

A túl kisméretű férfiasságról sok szó esik, a túlságosan nagyról egy kicsit kevesebb - pedig probléma ezzel is járhat, sőt. Az anális szex például egyenesen katasztrófa lehet.

2011.11.21 10:15ma.hu

Amikor férfiak között a férfiasságról folyik a társalgás, a vicc tárgya sokszor a túl kicsi pénisz - pedig talán kevesebb gond adódik vele, mint a túlságosan méretessel.

A túl nagy mérettel megáldott férfinak ugyanis nemcsak azzal lehet problémája, hogy találjon egy neki való hölgyet, az ágyban összepasszolással is lehetnek alapgondok: előfordul, hogy valósággal "kilyukasztja" a nőt szex közben, és akár vérnyomokkal is tarkíthatja a pár az ágyneműt.

Az pedig nem megoldás, ha "pihentetjük" pár napig a szexet. Még ha a kellemetlenségekbe bele is nyugszik a pár (főleg a nő), az anális szexszel talán nem kéne előhozakodni. Az ugyanis különösen fájdalmas lehet, ha a pasi méretei meghaladják az átlagosat.

Gondok az orális szexszel is adódhatnak.
Tegyük fel, hogy a hölgy egyre lejjebb csúszik a pasin, izgalmas dolgokat művelve odalent, majd egyszercsak rájön, hogy alig tudja a szájába venni a méretes hímtagot.

Ez pedig, rájöhetünk, nemcsak neki kellemetlen, hiszen nehéz bármit is csinálni anélkül, hogy a fogak ne érnének a péniszhez. Olyasmi ez, mint ha bemennénk a büfébe, de enni képtelenek lennénk.

Mit tehet a túl nagy pénisszel megáldott pasi? Íme néhány módszer, amellyel jobb lehet a szex:

- Sok nedvességre van szükség, ezért a síkosítók használata ajánlott! Az előjátékhoz is használható. Az olaj alapút hanyagoljuk, a víz- vagy szilikonalapú jobb megoldás, mely az óvszerrel együtt is kiválóan alkalmazható.

- Kerüljük az anális szexet és a kutyapózt. Utóbbi inkább a kisméretű pénisszel rendelkezőknek javasolt. A vagina alkalmasabb a tágulásra, a végbélnyílás azonban nem. A kutyapóz a mélyebb behatolást segíti, ezért nagy pénisz esetén nem ajánlott. Nagyon megsértheti a nőt ebben a pozícióban.

- A klasszikus misszionárius póz ajánlott, illetve, ha a nő van felül: így ő szabályozhatja a szeretkezés ritmusát és a behatolás mélységét is. Hiába találjuk unalmasnak a misszionáriust, ha méretes a pénisz, nemigen lesz más megnyugtató megoldás.

- Csak lassan! Talán mondani sem kell, hogy a nagyméretű hímtaggal óvatosan kell bánni. Ne "rontsunk be" a hüvelybe, lassan haladjunk előre, az intenzitást pedig fokozatosan fokozzuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.