Szereti a péniszét, és nem bírja a Valentin-napot

10 csúnya igazság, amit tudni kell a férfiakról!

Megérteni a pasikat? Lehetetlen - gondolja sok nő. Az az igazság, bele kell mélyedni egy kicsit a lelkivilágukba, hogy megérthessük őket, és el kell fogadni bizonyos igazságokat.

2011.11.22 18:55ma.hu

A férfiak agya másként működik, mint a nőké - igen sok szempontból. Lehetséges, hogy amit egy lány azonnal kiszúr, problémázik miatta, a pasi észre sem veszi. Nem árt tudni, hogy a férfiak máshogy gondolkodnak, és a meg nem értéssel csak saját helyzetünkön rontunk.

Vannak dolgok, amelyeket a pasik évszázadok óta ugyanúgy csinálnak, de a nők sosem fogják megérteni, és fordítva. És "csúnya" igazságok is, amelyek a következők:

- A pasi nem veszi észre a félénkséget, ha bevadul. Számára nincs annál szexisebb és izgatóbb dolog, ha a párja alulöltözve várja, és mivel neki erről azonnal az jut eszébe, mi fog ezután következni - egetrengető szex -, fel sem tűnik neki, ha a nő kissé zavarban van, amikor mondjuk egy sztriptíztáncot igyekszik előtte ellejteni. Tehát, hölgyeim, vágjunk bele...

- Képtelen megállni, hogy ne bámuljon más nőket. A férfiak ilyenek - szidhatjuk őket életük végéig, ez akkor sem fog változni. Ha nem nyíltan, akkor titokban fogja megnézni a többieket. Nem tudja kontrollálni ezt a dolgot, a természetéből adódik. Ez nem tekinthető érzéketlenségnek.

- A pasik nagy gyerekek (és büszkék rá). Mélyen belül minden férfi egy nagy gyerek. Ez azt is megmagyarázza, miért viselnek idős korukban is baseball-sapkát...Szeretik a játékokat, szeretik egymást ugratni. Ha háromnál többen vannak együtt, gyerekesen tudnak viselkedni, egymással pedig idétlenkednek. Ez van. Ilyenkor élik ki magukat, és "visszajön a fiatalabbik énjük.'

- A férfiak "perverzek":
szinte egész nap a szex jár az eszükben, és olykor azzal is álmodnak. Szeretik nézni a szexképeket, a szexfilmeket, és a testnedvekkel szemben is toleránsabbak...Szexuális fantáziáikban sokszor szerepel több ember, nemcsak ők és a párjuk. Ezen sem lehet segíteni.

- A pasik hűtlenek lehetnek - de ez nem jelenti, hogy azok is lesznek. Sok esetben becsületesek, túl félénkek hozzá, vagy tartanak a következményektől. De a biológia ellen nehéz tenni. Látják, akarják, fantáziálnak egy másik nőről. Természetüknél fogva nem monogámok. Míg a nők számára egy "különleges" férfi van, a férfiak számára öt különleges nő létezhet...

50 százalékuk állítja, hogy ha biztosak lennének abban, hogy nem buknak le, megcsalnák a párjukat. Ez azonban azt is jelenti, hogy a másik 50 százalék nem tenné.

- A férfiak azt akarják, hogy imádják őket. Hogy a nő azt lássa, ők erősek, sikeresek és szexisek. Van, aki sosem ismeri be, és sokszor csak elképzeli, hogy ilyen, a párja mellett. Mindenestre ez sokat segít nekik abban, hogy mutatósabbnak és jobbnak gondolják magukat, mint amilyenek valójában, és a náluk csinosabb nőket is megfogják.

- A pasik szeretik az orális szexet. Egy felmérés alapján ha megkérdezik a férfiakat, mit szeretnének leginkább az ágyban, 80 százalékuk rávágja: több orális szexet. A legizgalmasabbnak pedig azt tartják, ha a nő reggel veti rá magát a hímtagjukra.

- A férfiak nem akarnak olvasni mások gondolataiban. Míg a nők szeretik tudni, mit gondol a barátjuk, férjük, gyerekük, barátnőjük, a pasikat ezek a dolgok kevésbé foglalkoztatják.

Már csak ezért is szokás javasolni a hölgyeknek, hogy ha valamit akarnak, azt kérdezzék vagy kérjék szemtől-szemben, mert a pasitól nem várható el, hogy kitalálja a gondolatukat.

- A pasik szeretik a péniszüket. A "legjobb barátjuk", amelynek feladata van. Valahányszor ránéznek, ez is eszükbe jut. Ezért szokás azt mondani, hogy a férfi célja minél jobban "elszórni a magját". Számára ez biológiai fontossággal bír.

- A férfiaknak nem kedvencük a Valentin-nap: inkább a lányok ünnepének tartják. Nemigen tudják, mit várnak tőlük ezen a napon, mivel fejezhetnék ki, hogy szeretik a párjukat.

Ez nem azt jelenti, hogy nem romantikusak - csak nem szeretnek azok lenni "parancsszóra"... Jobb, ha a nő emlékezteti rá a pasit, mikor van a Valentin-nap, és feldob egy programajánlatot is, vagy meghagyja a lehetőséget, hogy a pasi kötöljön valami kreatív dolgot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.