Mi a titkuk a nem szépeknek?

"A pasi, aki tud valamit" - Miért jó kevésbé csinos nővel járni?

Mit is mondanak azokról a nőkről, akiket egy hozzájuk képest sokkal kevésbé attraktív, esetleg jóval idősebb férfival látnak? Hogy a pénzére hajtanak. De ez vajon fordítva is igaz? Mi a kevésbé csinos nők titka?

2011.10.28 10:15ma.hu

Nehezebb lehezt az élete kezdetben annak a nőnek, aki mindig a többiekhez hasonlítja magát - nem találja igazán csinosnak a külsejét hozzájuk képest, de idővel helyrerakja önbizalmát, és kedvességével, személyiségével hódít.

Tény, hogy a szépség mulandó, és olyasvalakivel kell összekötnünk az életünket, akit akkor is szeretünk majd és jól érezzük magunkat vele, ha a szerelem elmúlt. Vajon mi a titkuk a kevésbé attraktív nőknek? Miért jó velük együtt lenni? Íme néhány tipp.

- A férfi úgy fogja érezni, jobban értékelik.

Ha olyan nővel randizik, aki "túl szép, hogy igaz legyen", sok pasi érzi úgy, hogy nem elég jó neki. Mindent próbál megtenni a nőért, de még így is kényelmetlenül érezheti magát. Ha azonban a nő tekinti a pasit főnyereménynek, úgy fogja kezelni, mint egy "mindenhatót".

- A test és a szex

A pasi, aki úgy érzi, egy modellel találkozgat/él együtt, saját testét is jobban szégyellheti vele szemben. A szexis, gyönyörű nőkkel szemben gyakran lehetnek komplexusai. Ráadásul ezeknek a lányoknak több lehetőségük van a szexre, míg egy kevésbé attraktív hölgyre jellemző, hogy sok olyan szextrükköt elsajátított, ami az ő malmára hajtja a vizet.

- Jobban értékelik azt az embert, aki a belső szépséget is látja

Míg a pasiknál működik, hogy az emberek úgy vélik, értékeli a nő belső szépségét, ha az kevésbé csinos, mint a párja, ez sajnos fordítva nem igaz. Ha egy szép nőt egy nem helyes, idősödő férfival látnak, rögtön azt gondolják: a pasi egy "degeszbuksza".

- Nem tekintenek riválisnak

A férfiak irigylik azokat a társaikat, akik egyik szép nőtől a másikig mennek, csakhogy barátnak nem szívesen fogadják el. Azt gondolják róla, ha meghívják valahova, elcsaklizza a csinos nőket. Egy gyönyörű nőnél nagyobb az esélye, hogy elhalássza egy ilyen típusú pasi. Hozzá kell azonban tenni, hogy véletlenül se általánosítsunk! No, és persze abban sem, hogy egy kevésbé attraktív hölgy nem lép olajra az első adandó alkalommal...!

- A féltékenység nem fog megőrjíteni


Sok férfi nem mutatja ki, mások pedig nagyon is, de a zöld szemű szörnyeteg mindenkiben ott lapul. A csinos nők után sokan megfordulnak, ezt egy féltékenyebb típusú férfi nehezen viseli el.

- Szórakoztató személyiség

Egy kevésbé csinos nő minden bizonnyal felvértezte magát az évek során olyan tulajdonságokkal, amelyekkel ellensúlyozza a külsejét: így például mindenki az ő viccein nevet, az ő társaságában szeret lenni, mert olyan szórakoztató vagy éppenséggel megbízható, szeretetreméltó személyiség.

- Hasonló tulajdonságok


Sok kevésbé attraktív hölgy talál örömöt a férfiasabb elfoglaltságokban: szeret sportot nézni, focizni, szívesen iszik sört, búvárkodik vagy élvezi az autós témákat.

- A férfi jobban elengedheti magát

No, persze ezt ne vegyük szó szerint! Mindenesetre ha a pasi nem egy gyönyörű nő társaságában van állandóan, szívesebben relaxál és enged például meg magának egy-két pluszkilót vagy egy kis borostát. Van, akinek ez jó, van, akinek nem.

- Az emberek azt hiszik, tud valamit, amit ők nem


Ha igazán boldognak tűnik egy férfi a kevésbé csinos kedvese mellett, a körülötte élők valamiféle "belső titokra" gondolnak, amit ők is szeretnének a magukénak tudni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.