Van, amit kiszúr a pasi - de sok dolog nem érdekli

A pasik szeretik a melleket - ezen kéne aggódniuk a nőknek!

Másként gondolkodnak a nők és a férfiak: vannak dolgok, ami a pasiknak fel sem tűnik, a hölgyek mégis halálra aggódják magukat miatta!

2011.10.20 10:15ma.hu

Meglepődnénk, ha tudnánk, mennyi minden nem érdekli a férfiakat, amelynek a nők túl nagy jelentőséget tulajdonítanak. A pasik inkább olyasmin bosszankodnak, amire a lányok nem gondolnak. Lássuk, mik azok!

Határozottan zavarja például őket, ha nyáridőben a csinos lányok inkább beburkolózva járkálnak, mert tele vannak kétségekkel a testüket illetően. Túl nagy jelentőséget tulajdonítanak egy-egy, szerintük nem jól mutató testrésznek, pluszkilónak.

Jobban kedvelik az olyan nőket, akik vállalják és szeretik is magukat. Tudjon enni és nevetni is! - vélik. Sokkal szexisebbnek tartják az ilyen típust, mint ha valaki méretesebb ruhák alá rejti magát. Egy kis plusz kiló itt-ott pedig nem probléma!

A pasikat idegesíti, ha egy nő túlzottan rejtegeti a kebleit. Induljunk ki abból, hogy a férfiak szeretik a melleket. A legtöbben örömmel nézelődnek a kebel méretek és formák széles palettáján. Ne feledjük, egy nagyra becsült mell szexis mell, legyen az A, B,C vagy D kosaras változat. Ha szeretjük a kebleinket és úgy gondoljuk, hogy őrülten szexisek, akkor a pasi is azt fogja gondolni.

"Mit csináltál vele ott lent?"

Manapság a fazonra igazított fanszőrzet hozzátartozik a szexis és ápolt külsőhöz. Mindegy, hogy milyenre alakítjuk, de foglalkozzunk vele - van, aki odavan a teljesen lecsupaszított szeméremdombért, más jobban szereti, ha marad rajta valami. Az érdekes fazon is izgalmas! A lényeg, hogy fokozottan figyeljünk oda a kinézetére!

Mi az, amit viszont biztosan észrevesznek a pasik?

Sok pasit zavar, csak nem mondja - a nők sötétebb bőr-mániája. Véleményük szerint szükségtelenül pazarolnak időt és pénzt arra, hogy minél barnábbak legyenek. No és akkor nem beszéltünk még a félresikerült eredményekről: a narancsossá váló bőrszínről... Ezek a férfiak számára inkább nevetséges dolgok. Szeretik a sötétebb bőrt. De a világosat ugyanúgy. A furcsává színeződött nőket azonban nem igazán.

Azt sem kifejezetten díjazzák, ha valaki kollagénnel akar olyan ajkakat szerezni magának, mint Angelina Jolie-é. Ettől nem fognak úgy kinézni. Sokkal inkább fognak olyan hatást kelteni, mintha egy fogászati műtéten lennének túl.

A "fagyott arc"

Sem az eredeti, sem a szépészeti beavatkozással "felturbózott" arc nem lesz a pasik kedvence, amelynek a hatása olyan, mintha fagyos lenne az illető. Ha az alapvető mimika is furcsán hat az arcon, ha olykor nem lehet eldönteni, meglepődött avagy aggódik a nő - az az igazán kiábrándító.

Hegek, sebek

A forradásokat, hegeket, sebeket észreveszi a pasik. Ha tehát valakinek az a szokása, hogy a zavarát, idegességét bőre kaparászásán vezeti le, azonnal hagyja abba, mielőtt nagyobb kárt okoz magának.

Egy-egy régóta jelen levő sebnek, hegnek azonban története van - valószínű, hogy a férfi szeretné megismerni. Azokkal a kis sérülésekkel együtt fogja a nőt szeretni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.