Egész napos programsorozattal ünnepelnek

Nyílt nap ma a Gárdonyi Géza Színházban

Egész napos programsorozattal ünnepel szeptember 21-én az egri társulat. Nyitunk a fiatalok felé, ezt mutatja ez a program és az évad műsorterve is - hangsúlyozza Emri Tünde, a program felelőse.

2010.09.21 09:15ma.hu

Szeptember 21-én óránként induló színházbejárás során mutatják be a kulisszák mögötti világot.

Játékra hívják az általános iskola 7-8. osztályosait és a középiskolásokat: a diákok akár 6 előadásos színházbérletet nyerhetnek az egész osztálynak.

A tánctagozat erre az alkalomra új koreográfiával készül: Barta Dóra Szívdesszert címmel állít színpadra táncjátékot. 16.30-tól az idei évadban színre kerülő előadások rendezői avatják be a nézőket a tervezett produkciók háttértitkaiba.

Este 7 órától pedig Horváth Péter: Kerti mulatság című drámájának díszelőadása látható a színház Stúdiószínpadán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.