Sok férfi ferdít az anyagi helyzetét illetően

A legtöbb pasi azt hiszi: a nőt a pénzzel lehet megfogni?

Talán nem túlzás, hogy a hölgyek évszázadok óta próbálják kideríteni, miért is hazudnak nekik a férfiak. Egy új tanulmány szerint a pasik közel 80 százaléka lódít, ha a munkáról, a pénzről, a bevételéről kérdezik.

2012.02.06 18:55ma.hu

Nem tévednek sokat a nők, ha úgy gondolják, gyakran lódítanak nekik a férfiak. A pasik valóban hazudnak bizonyos esetekben.

Egy új tanulmány, melyet a PUA Training nevű, társkereséssel foglalkozó weboldal készített, kiderítette, hogy a férfiak igen sokszor lódítanak, különösen a pénzügyi helyzetüket illetően.

Nos, bár nem egy harvardi tanulmányról van szó, tény, hogy megdöbbentő mennyiségű férfi hazudik pénzügyi stabilitásáról, annak érdekében, hogy az ellenkező nemet elbűvölje, hogy a nő vonzónak találja őt.

A jelek szerint 79,3 százalékuk téves információval látja el a vele találkozgató hölgyet, ha a pénzéről, bevételéről, munkájáról esik szó.

Még ha az adatok kissé ferdítettek is, a tanulmányból kiderül, mennyire sok ember gondolja úgy: a dolgok csak akkor működhetnek jól, ha a pénzügyi vonalon minden rendben van.

A férfiak szeretnek szépíteni, dicsekedni és túlozni, mert azt hiszik, az anyagiak hatnak a nőkre, még akkor is, ha a külsejük, intelligenciájuk is kielégítő ahhoz, hogy rabul ejtsenek egy hölgyet.

A jó hír, hogy a legtöbb férfi a vizsgálatban elismerte, nem szereti a csalást és szépítést, 67 százalékuk pedig azt mondta: elmondaná az igazságot a nőnek, ha úgy látná, hogy az esélyei így is elég jók.

Mindenesetre, érdekes valóság ez: a nők sminkkel, a férfiak hazugsággal fedik a teljes igazságot...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.