A dekoltázs csak egy a sok közül!

7 dolog - mit figyel a pasi, amikor először találkozik veled?

Nem, most nem a nőies domborulatokra gondolunk. A pasiknak van egy trükkjük, amivel nagyjából "feltérképeznek" egy hölgyet és kialakítanak egy benyomást. De mi az, amit megfigyelnek az első találkozáskor?

2012.01.28 14:55ma.hu

Amit mindig is szerettünk volna tudni: mi alapján alakítja ki a férfi az első benyomást egy nőről? Az első találkozás mindig fontos, még ha nem is történik rajta semmi egetrengető dolog.

Vajon mit figyel meg a pasi, amikor először lát minket, vagy megjelenünk az első randin?

- A mosolyunkat

A férfiaknak jó szemük van az őszinte mosolyhoz. Legyünk természetesek, amikor találkozunk egy pasival, és lágyítsuk meg a szívét egy kedves mosollyal. Maradjunk nyugodtak, és sugározzunk bizalmat. A szívből jövő, szép mosoly rabul ejti a férfiakat.

- Szemkontaktust

Ne lepődjünk meg, ha a pasi hosszasabban próbálja fenntartani a szemkontaktust. Ez azt jelenti, hogy igyekszik kicsit jobban "belénk látni". Szemünk sokat elárul a személyiségünkről.

A férfiak kedvelik a meleg, érzéki, ragyogó tekintetet. Már csak ezért is kerüljük az eltúlzott sminket, amellyel természetes tekintetünket megváltoztatjuk.

- A haj vastagságát

Hisszük vagy sem, a férfiak észre sem veszik, de szemrevételezik a nő hajvastagságát. Ezt ugyanis a jó egészséggel azonosítják. Nem kell persze megijedni, ha a hajunk vékonyszálú, hiszen számos más csábító stratégiát bevethetünk még...

- Dekoltázsunkat

Na, igen. Kihagyni azért nem lehet. Egy attraktív, de nem túl kihívó dekoltázs telitalálat. A férfiak egy rövid pillantást fognak rá vetni, hogy ne tűnjenek tolakodónak, de azért nyugtázzák, hogy milyenek azok a domborulatok.

- Ragyogó bőrünket

A ragyogó bőr a pasik számára szintén az egészséget sugallja. Érdemes tehát az első randira úgy készülni, hogy a bőrünket is a legszebbnek mutassuk. Számos bőrápoló termék van, amelyet bevethetünk a még előnyösebb összhatásért.

- A cipőnket

Inkább válasszunk számunkra kényelmes és jó állapotú cipőt, mint olyan magassarkút, amiben nem tudunk járni. Csak nevetségessé tesszük magunkat. A pasik a cipő alapján is felmérik, sportos-, elegáns- vagy divatőrült típussal állnak-e szemben.

- A hangunkat

A férfiak általában a magasabb hangon beszélő nőkhöz vonzódnak. Persze ez nem jelenti azt, hogy a mélyebb hangú lányoknak nincs sikerük, sőt. Mindenesetre fontos nyugodtnak maradni, ellenőrzésünk alatt tartani a hangunkat, és nem hagyni, hogy izgalmunkban furcsa hangszín jöjjön elő...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.