Te melyik kategóriába tartozol?

6 nő típus, akivel a pasi azonnal randizna!

Akár hisszük, akár nem, a férfiak általában egy jól bevált sémát követnek, amikor randizni készülnek. Hat nőtípus van, akit szívesen választanak. Te vajon melyik kategóriába tartozol?

2012.01.20 18:55ma.hu

Szeretnénk tudni, mennyire vagyunk kapósak a pasik körében? Derítsük ki, azok a nők közé tartozunk-e, akikkel a legszívesebben randiznak. Az askmen.com felmérése árulkodik arról, milyen nőkkel találkoznak leginkább a pasik.

1. A legjobb barát

A pasik szeretik azokat a nőket, akik a legjobb barátaik is lehetnének, anélkül, hogy nyomást helyeznek rájuk. Érjük el, hogy a férfi kényelmesen érezze magát mellettünk, és megnyerjük a szívét. Meséljünk neki az álmainkról, a terveinkről, élvezzük az együtt töltött időt. Nevessünk a viccein és lehetőleg a baráti társaságával is igyekezzünk jól kijönni.

2. Az Édes

Ha élettelinek és energikusnak mutatkozunk - pontosabban azok is vagyunk -, az mindig vonzó. A férfiak kedvelik az olyan nőket, akik kedvességgel és humorral képesek a problémákat kezelni és a kínos szituációkon is felülkerekedni. Legyünk lazák és nyitottak mindenféle újdonságra.

3. Aki nem gyakorol rájuk nyomást

A pasikat könnyű megijeszteni a házasság és az elköteleződés témájával. Jobban járnak azok a nők, akik nem helyeznek rájuk nyomást és nem látszik rajtuk, hogy mielőbbi eljegyzést sürgetnének. A pasi könnyen menekülőre foghatja a dolgot. A legjobban induló kapcsolatot is el lehet így rontani.

4. "A személyiség"

Nem a szépség a legfontosabb - ezt mutatja, hogy a férfiak sokszor inkább azt a nőt keresik, aki egyéniség. A csinos külső mögötti intelligencia és kreativitás elbűvöli a pasit, valósággal a rabjává válik az ilyen csáberőnek és nagyon szívesen "nevezne be" még jó néhány találkára egy ilyen nővel.

5. Kommunikatív lány

A férfiak kedvelik a kommunikatív hölgyeket, akik akár helyettük is elsimítják a dolgokat. Az ilyen nő a problémamegoldásban is nyerő lehet számukra, hiszen könnyebb vele megbeszélni a gondokat. Mutassunk érdeklődést a pasi iránt és figyelmesen hallgassuk a problémáit is - ezzel kimutatjuk, hogy tudunk gondoskodóak lenni és mellette állunk, ha arra van szükség.

6. Az egyenlőség bajnoka


A legműködőképesebb párkapcsolatokban a nő és a férfi egyenlő - meghallgatják egymás véleményét, együtt döntenek dolgokban és megközelítőleg egyformán kiveszik részüket az otthoni munkákból. A nő is ki tud állni a közös dolgaikért, ugyanakkor nőies marad és gondoskodó partner. A legtöbb férfi ilyen társra vágyik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.