"Menekülj, amíg nem késő!"

6 típus - a pasik, akik biztosan nem tesznek boldoggá!

Mielőtt a második randit fontolgatnád vele, bizonyosodj meg arról, hogy a pasi nem esik az alábbi kategóriák egyikébe - vagyis, nem olyan típus, aki biztosan nem tesz boldoggá téged!

2012.01.06 10:15ma.hu

Sajnos, léteznek helyes, kedves, intelligens pasik, akik azonban a külső máztól eltekintve valahogy nem tudják igazán boldoggá tenni a nőket. Nem kell ehhez nőfaló típusnak lenniük.

Elég, ha néhány zavaró tulajdonságuk van, amiről képtelenek leszokni. Lássuk, melyik az a 6 típus, aki mellett esélyes, hogy nem lesz boldog egy nő?

1. A pasi, aki nem hiszi el, hogy őt választottad

A kapcsolat elején még kellemes érzés lehet, hogy a párod azt hangoztatja, ő el sem hiszi, hogy ő lett a kiválasztott. No, de amikor az idő múlásával is állandóan ezt hajtogatja, az kezd zavaró lenni.

Nagyfokú önbizalomhiányra utal és egyáltalán nem szexis. A végén sikerül minket meggyőznie, hogy rosszul döntöttünk, mert őt választottuk...

2. A pasi, aki az anyjától függ


Szép dolog, ha egy férfi odafigyel arra, amit az édesanyja mond, ám ha már-már attól függ az élete, az cseppet sem vonzó. Bosszantó és irritáló egy idő után - ha a kedvesed nem tud dönteni semmiben, csak miután felhívta az édesanyját, itt az ideje, hogy újragondold, akarsz-e egy ilyen kapcsolatban élni hosszútávon.

3. A pasi, aki meg akar menteni téged

A férfiak szeretik játszani a szuperhőst, akik megmentik a gyenge, érzékeny nőt. Ez a magatartás is idegesítő lehet azonban egy idő után. A pasit, aki nem biztos a saját döntéseiben, és nem tartja tiszteletben, hogy a másik ember is egy független egyén, inkább hagyni kell.

4. A pasi, aki partyfüggő

A pároknak kettesben töltött időre is szükségük van - mily meglepő. Ha azonban a pasid állandóan partykra szeretne menni és élvezi, hogy több mint elégszer a barátaival flangál, az neked nem fog felhőtlen boldogságot okozni. Ne menjünk bele egy hosszútávú kapcsolatba, ha ennek jeleit már az elején észrevesszük!

5. A pasi, aki a barátai és közted tartja a két lépés távolságot

Az a férfi, aki rendszeresen kerüli, hogy bemutasson a barátainak, vagy ha meg is ismertet velük, nem szívleli a közös programokat - sőt, igyekszik mindig úgy rendezni a dolgokat, hogy tartsa a két lépés távolságot közted és a barátai között, nincs készen arra, hogy elköteleződjön melletted.

6. A pasi, aki a csodálatra vágyik

Ez a típus sosem elégszik meg a dicsérettel, az imádattal. Mindig azt várja, hogy őt dicsérjék, és gyakran észre sem igazán veszi a másik felet. Általában leveszik a lábáról, ha elkezdik dicsérni, ezért a flörtölés sem áll tőle távol. Jobb az ilyen típussal vigyázni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.