A túl hamar szexre térés is a bűnlajstrom része

5 tipikus hiba, amivel a pasik elűzik a nőket!

Bizonyára ismerünk szép számmal olyan pasikat, akik magabiztosak, szexisek és jóképűek is, még sincsenek tartós kapcsolataik, bárhogyan is igyekeznek. Lehet, hogy elkövetik a tipikus hibákat?

2011.12.20 10:15ma.hu

Sokan figyelik furcsállóan azokat a barátaikat, akikben már minden meglenne ahhoz, hogy egy jó párkapcsolatot tudjanak kialakítani, valahogy ez sosem sikerül.

A magabiztos és szexi férfi megváltozik, ha a nőkről van szó: általában nem jut tovább az első hónapnál, a kapcsolatnak vége szakad. A szakemberek szerint öt tipikus hiba van, amelyet a férfiak képesek folyamatosan elkövetni, kapcsolatról-kapcsolatra, és sajnos nem veszik észre. Ezzel az öt hibával rendszeresen elijesztik a nőket. Mik ezek?

1. A pasit túl könnyű kérni


A nők szeretik a bókokat. Szeretik hallani, hogy dögösek, szexisek, és ellenállhatatlanok ebben a miniruhában. Ám ha a férfi túl sok bókot halmoz fel és túlságosan korán, nevet a nő minden viccén, és mindig azt akarja csinálni, amit a nő, a hölgy hajlamos lesz azt hinni, hogy őszintétlen.

Sőt, hogy a férfi csak arra hajt, hogy minél előbb azon a szexi alsóneműn kívül lássa őt. A nő szeret egy kicsit küzdeni, hogy bókot kapjon, és nem kedveli, ha a férfi mindenben utánozni akarja őt. Ez nem izgalmas, sőt éppenséggel unalmas. Ne feledjük, hogy a kihívásokat a hölgyek is szeretik.

2. A pasi túlságosan a szexre fókuszál

A nőket valósággal elriasztja, ha már az első randevún azt látják, hogy a férfi a szexre hajt. Természetesen eljutunk majd oda, de ha ennek jeleit a hölgy idejekorán észreveszi, elszomorítja őt, és nem veszi komolyan a pasit.

Azon gondolkodik, vajon a személyisége is érdekli a férfit, vagy csupán a mellei. Ha egy pasit valóban érdekel egy nő, ne mutasson túlságosan nagy érdeklődést a szex iránt az első randikon - a nő majd ad jelzést, ha már készen áll a dologra.

Még valami: ne tárgyalja ki a jól sikerült éjszakáját a haverokkal. Ez visszatetsző és ha a nő rájön, meglesznek a következményei.

3. A pasi birtokolni akar

Tegyük fel, hogy a férfi és újdonsült barátnője külön programot szervez. Ám ha a nő nem jelentkezik órákon át, elkezd aggódni. Megszállottan telefonálgat neki, sms-eket küld, sőt, a Facebook-oldalát kezdi pásztázni. Sajnálatos módon a hölgy nem azt fogja gondolni, hogy ez jóleső aggódás, hanem hogy hátborzongató.

Várjuk meg, amíg a nő keres bennünket és ne zaklassuk állandóan, ha külön programja van. Akkor se, ha rosszul érezzük magunkat a ténytől, hogy társaságában esetleg más pasik is megfordulnak. Mindenkinek megvan a saját élete!

4. A férfi zsugori és garasoskodó

Miközben manapság a nők is képesek arra, hogy kifizessék saját számlájukat, vagy elmenjenek egy étterembe a pasival és akár ők hívják meg a férfit, a régi szabályok még mindig fennállnak. Vagyis, ha a férfi imponálni akar, ő rendezi a számlát.

Nem kell természetesen a legdrágább helyekre vinni a hölgyet! Biológiailag a hölgyek arra vannak programozva, hogy a férfi majd megvédi őket és gondoskodik róluk. Ha a pasi nem szeretne fizetni, a nő nem biztos, hogy fektet bele több energiát. Nem tudja, milyen jövőt várhat tőle. Később a nő is nyugodtan fizethet, de a korai szakaszban a pasi jobban teszi, ha ő állja a számlát...

5. A pasi az exeiről beszél

A nők ugyanúgy nem szeretnek versenyezni az előző barátnőkkel, ahogy a férfiak sem az előző pasikkal. Talán érthető, hogy első randikon nem akarnak hallani a korábbi kapcsolatokról.

Ha a pasi arról áradozik, milyen jó volt egykori kedvesével, mennyire bántotta, amikor az dobta, vagy netán azt ecseteli, hogy örült, hogy megszabadult a "kis cafkától", a nő azt gondolja, ez a férfi túl nagy terhet cipel egy új, egészségesen működő kapcsolathoz. Arról nem beszélve, hogy a nő nem szeretné, ha másokkal hasonlítgatnák össze.

Most mindenki mondhatja persze, hogy ő csupán önmagát adja egy hölgy mellett. Ám ha azt veszi észre, hogy hónapok, évek óta egyedül van, és egy valamirevaló kapcsolatot sem tud felmutatni, talán érdemes megfontolnia a fentieket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.