Amint a pasi becsajozik, jön a többi nő is

Ezért buknak a nők a foglalt pasikra!

"A nőknek az kell, ami a másiknak van" - igaz lehet? Annyi bizonyos, hogy ha a férfiember hosszú időn át szingli volt, és jelentősebb kapcsolatot nem tudott felmutatni, amint "becsajozik", megjelenik a többi nő is.

2011.12.05 10:18ma.hu

A tipikus "nem fair" esetek: amikor azt kívánjuk, ez miért nem előbb történt meg? Ismerős a forgatókönyv. A férfi hosszú ideje egyedülálló már, az elmúlt hónapok meglehetős szürkeségben teltek, szóba jöhető lány sehol.

Majd berobban életébe a szerelem. Minden csodásnak tűnik - majd egyszercsak észreveszi, hogy más hölgyek is kezdenek "beszállingózni" az életébe.

Feltűnnek neki a kacér tekintetek, a kolléganők ügybuzgósága, a térdvillantós nevetések. Hirtelen úgy tűnik, nemcsak egy nőnek kell, hanem az összesnek! Gyönyörű, kívánatos nők, akikkel már nem kezdhet semmit, hiszen éppen most lépett be egy kapcsolatba.

Jogos a kérdés: hol voltak eddig?
Érdekes egybeesés, amely frusztráló és zavaró a pasi számára, aki éppenséggel most kötötte le magát. A jelenség megértése segíthet eligazodni és jobb embernek maradni.

A nőket izgalomba hozza, ha ott a "behajtani tilos" tábla. Évának a paradicsomban a tiltott almára fájt a foga. Talán ez indította el a nőket az úton, hogy ami nem lehet az övék, azt szeretnék megkapni? Manapság a hölgyek nem tudnak ellenállni egy-egy különleges cipőnek, egy limitált kiadású ékszernek, és igen, a pasinak sem, aki már foglalt.

Biztonságos férfiak

A hölgyek úgy gondolják: a mások által már megszerzett pasik biztonságot nyújtanak. Különösen, ha látszik, hogy harmóniában élnek a párjukkal. A férfi, aki "már nincs a piacon", ártalmatlan. Ám sajnos tudjuk, hogyan végződnek az ilyen vágyakozások: a nő beleszeret a férfiba, aki foglalt. Jön az elkeseredés, majd a barátnő megutálása - a "ha ő nem lenne.." -, hiszen ő ugyanolyan családi biztonságra vágyik, mint amilyen a pasi kedvesének megadatott.

Róluk csak jót hallani


Jelentősen jobb hírük van a már foglalt pasiknak, mint azoknak, akikkel az utóbbi időben randiztak. A nő gyűjteni kezdi fejben a dolgokat, amelyekben hasonlít a férfira, és arra jut, hogy igen sok mindenben egyeznek. Ő a férfi másik fele! Igen ám, de akkor mit keres mellette az a barátnő?

"Nincsenek hátsó szándékai"

A hölgyek úgy vélik, a foglalt pasiknak nincsenek hátsó szándékaik. Túl sok őszintétlen bókot, dicséretet kaptak már pasiktól, amelynek célja csak az volt, hogy mielőbb az ágyban találják magukat. A párkapcsolatban élő férfiak azonban nem azért mondanak dolgokat, mert azzal valami céljuk van, hanem (általában) egyszerű kedvességből. Visszafogottabbak és többnyire kerülik a szexuális tartalmú célozgatásokat.

A nők a népszerű dolgokat szeretik


Ez a férfiakra is vonatkozik. Arra vágynak, ami más nőknek megvan. A tudat hatására, hogy egy másik hölgy számára ez a férfi jelent mindent, érdemesnek tartják a pasit arra, hogy tegyenek nála egy próbát. Egyébként is "ki van már próbálva", ezért bizonyára "nem rossz anyag".

Növelni akarják az egójukat

A hölgyeknek jól esik, amikor úgy érzik, nemcsak vonzóak, hanem elviselhetetlenül azok. Ha egy férfi, aki párkapcsolatban él, kockáztatja azt egyetlen forró éjszakáért velük, azt az érzést kelti bennük, hogy ellenállhatatlanok. Nagy önbizalmat ad nekik, és mindennapjaikat is felvirágoztatja.

A szingli pasi nem véletlen szingli?

Sok nő hiszi úgy, hogy az egyedülálló férfiak nem véletlenül szinglik. Megvan az oka, hogy nem találnak rá a párjukra - talán túlságosan önzők, túlságosan linkek, ki tudja. Aki azonban nem tűnik elérhetőnek, azért érdemes küzdeni.

A foglalt férfiért küzdeni kell

Az egyedülálló férfit könnyebb megszerezni, a foglaltért azonban küzdeni kell - véli a nők többsége. Felmerül bennük a kérdés: mi van, ha a pasi nem is olyan boldog a kapcsolatában, amilyennek tűnik? A férfiak is kedvelik, ha harcolnak értük - és a barátnő alulmaradhat.

A nők szeretnek küzdeni egymással

Már az iskolában is ezt teszik, felnőve azonban a harc elsősorban a pasikért dúl. Vannak, akik sportot űznek belőle, hogy kivessék hálójukat egy másik nő kedvesére.

Azt elemezgetik, mennyivel jobb nők, mint akivel jelenleg a pasi jár,
és a férfinak is egy igazi nőre lenne szüksége, nem "erre a tramplira". Nem mindig van türelmük megvárni, hogy a pasi "felszabaduljon". Most akarnak eredményeket.

Megbecsülés

A foglalt férfiakat általában megbecsülés övezi - azokat, akik a pénzüket italokra költik üldögélve egy bárban a haverokkal, kevésbé. A férfi, karján egy csinos hölgyeménnyel, sokak szemében jobb hatást kelt, a sármos, intelligens és sikeres jelzőkkel azonosítják.

Látszik, hogy jól érzi magát a bőrében, másokkal kedves, de hűvös. Nem aggodalmaskodik annyit, nem stresszel - emiatt tűnik annyira vonzónak más nők számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.