Hogy flörtöljünk helyesen?

6 tipp: így szedjünk fel pasit anélkül, hogy könnyű nőnek tartsanak

Ha tartjuk magunkat a szabályokhoz, és nem mi akarjuk megtenni az első lépést, bízzuk ezt a férfira, de a figyelmét fel lehet kelteni 6 egyszerű trükkel. Lássunk hozzá!

2012.01.15 14:55ma.hu

Nem szeretnénk könnyű prédának látszani a pasik szemében, de szívesen vennénk, ha flörtölnének velünk - mit lehet ilyenkor tenni? Nem mi fogunk kezdeményezni, mert akkor valóban benne van a pakliban, hogy félreértik a helyzetet.

Elérhetjük azonban, hogy a pasi felfigyeljen ránk és ő kezdjen velünk flörtölni. Íme 6 kiváló flörtölési trükk!

- Ne legyünk túlságosan szószátyárok

A férfiak szeretik az olyan nőket, akik a figyelem középpontjában állnak, de az nem vonzó a számukra, ha valaki mindenkivel szóba áll bármilyen ok nélkül. Kreáljunk egy kicsit titokzatos és érzéki légkört magunk körül: mosolyogjunk és figyelmesen hallgassuk a másik embert.

- A boldog emberek sokkal vonzóbbak

Statisztikák is kimutatták, hogy a boldognak tűnő emberek sokkal sikeresebbek társaságban. Ha az látszik rajtunk, hogy csak lazán szeretnénk jól érezni magunkat, inspiráló a pasik számára is. Kíváncsiak lesznek arra, mi tesz bennünket ilyen vidámmá és mosolygóssá. Szeretnének a társaságunkhoz tartozni.

- Öltözzünk csinosan

A pasik számára igen nehéz ellenállni azoknak a nőknek, akik szépen, kicsit szexisen vannak felöltözve. Nem fontos, hogy az a ruha a legújabb divat szerinti legyen, de csinosak kell lennünk és fontos, hogy jól is érezzük magunkat a ruhánkban. A nem túl félelmetes elegancia és a nem túlságosan kihívó öltözet megfelelő.

- Flörtöljünk másokkal

Ha egy férfi azt látja, hogy a nő másoknak is tetszik és szóba elegyednek vele, az inspirálja őt és szeretne próbálkozni. Valamint lehetőleg győzni, hogy az este további részében a hölgy az ő társaságában legyen.

- Jelenjünk meg barátokkal

No, nem a vihogó barátnőkre gondolunk, akik elijesztik a pasikat. Tanulmányok sora bizonyítja, hogy a baráti társasággal járkáló nőtől kevésbé félnek a férfiak. Az egyedül üldögélő nők gyakran talánynak számítanak a pasik szemében.

- Üljünk sokáig egy helyen

Ahhoz, hogy valaki flörtbe keveredjen velünk, esélyt kell neki adni - azaz, maradjunk hosszabb ideig egy helyben, ha beülünk egy bárba, szórakozóhelyre. Az emberek így nagyobb valószínűséggel tudják felmérni a terepet és figyelni a másik testbeszédét. Hagyjunk esélyt a pasiknak a közeledésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.