Már a strandon csajozás sem egyszerű...

Flört-tippek: ne találja fejen a nőt!

A nyár a forró napokról szól, a fürdőzésről, a napon fekvésről, és az alig valamit viselő lányok méregetéséről...Vannak férfiak, akik csak ezért járnak strandra - hogy meghódítsanak egy parton napozó szívet. Pedig ez nem is annyira egyszerű.

2011.08.14 15:00topshop.hu

Manapság a strandon flörtölés, ismerkedés sem egy sétagalopp. A verseny éles, ezért a pasinak szüksége van néhány alapvető szabály betartására, mikor először szólítja meg a lányokat.

Ellenőrizze le a felhozatalt

Mielőtt elkezdene az egyik lánytól a másikig szaladgálni, nem árt elemezni, mi a helyzet a parton. Az egyedülálló lányokat vegye célba!

- Nézzen körül jól, és jegyezze meg magának azokat az ízlésének megfelelő lányokat, akik szóba jöhetnek.

- Ezután szűkítse a kört az egyedül lévőkre, akik körül nem látszik férfi. Ha valamit nem célravezető ilyenkor, az egy foglalt nő leszólítása. Eltekintve attól, hogy kevesen élvezik, amikor hasonló helyzetben feltűnik a dühös barát. Emiatt kizárólag egyedül lévő lányokra szabad szemet vetni.

A bátraknak: több lány, egy csoportban

A bátrabbak szerencsét próbálhatnak nagyobb lánycsoportoknál is. De tudni kell, hogy ez nem olyan egyszerű, mert az egész csoport tetszését ki kell vívni. És a lányok bizony tudnak annyira gonoszok lenni, mint a fiúk.

Mielőtt megtenné az első lépést

Mielőtt megindulna a kiválasztott lány felé, győződjön meg róla, hogy a lehető legjobban néz ki. Vegyis legyen frissen és alaposan borotvált. Ne feledkezzen meg a hátszőrzetéről sem. Vannak lányok, akiket vonz a szőrös férfimell, de a szőrös hátnak lényegesen kevesebb a hódolója.

Ha a hátán valódi bozont nő, érdemes a szőrtelenítésen is elgondolkodni. Noha elég fájdalmas, és egyesek számára megalázónak tűnő procedúráról van szó, mindenképpen növeli a siker esélyét a lányoknál. Röviden: szabaduljon meg a túlzott szőrzettől, hacsak nem akarja azt az érzést kelteni a lányba, hogy épp egy jetivel beszélget.

Zuhanyozzon le!

Talán a legalapvetőbb, és a legfontosabb dolog, mielőtt az ember nőket akarna leszólítani, hogy egy alapos zuhanyzással gondoskodik arról, hogy a célszemély nem orrontja meg, mielőtt a szeme elé kerülne.

Ha az első benyomás az, hogy ön nem szeret zuhanyozni, jó okkal feltételezheti, hogy nem lesz érdekelt az ismeretség elmélyítésében. Ezen a teli pénztárca, és a borotvált test sem segíthet. Fejlessze az önbizalmát Ahhoz, hogy elnyerjük egy ő kegyeit, nem szükséges a tökéletes test, és a kockahas. A világ tele van hájas fickókkal, gyönyörű nőkkel az oldalukon. Ami számít, hogy amikor megszólít egy nőt, jól érezze magát a saját bőrében.

Ha ez még nem teljesen magától értetődő, hasznos lehet, ha edz egy kicsit, mielőtt kimegy a strandra. Már pár fekvőtámasz és felülés is csodákra képes. A fontos, hogy az izmai feszesek legyenek, és érezze, hogy fájnak. Ez megadja azt az érzést, hogy a változás tényleg látható a testén, és az ilyesmi növeli az önbizalmat.

Miután az összes feltételt teljesítette, és kiválasztotta a megszólítandó lányt, eljött az ideje a következő lépésnek: szóba kell vele elegyedni. Nem árt arról sem meggyőződni, hogy a lány már felfigyelt önre, és hogy nem kizárt, hogy szintén érdeklődik ön iránt.

Vajon viszonozza a pillantását?

Ehhez a legegyszerűbb módszer, ha nézi egy darabig, anélkül, hogy elkapná a tekintetét. Ha a nő visszanéz, esetleg mosolyog is közben, akkor jó úton van. De még mindig hátra van az első lépés, amit mindenképpen önnek kell megtenni. Erre több különböző lehetősége is van.

Szerelkezzen fel


Az egyik sikerrel kecsegtető mód arra, hogy lányokkal beszédbe elegyedjünk az, hogy van nálunk minden, amire neki esetleg szüksége lehet. Legyen tehát önnél naptej, hűtőtáska üdítőkkel, és napszemüveg (hogy tudjon nézelődni).

Amit tesz, legyen magától értetődő

Feküdjön az önnek tetsző hölgy közelébe (ne túl közel, hogy ne tűnjön tolakodásnak), és legyen olyan természetes, amennyire csak lehet. Ne fukarkodjon a pillantásokkal, ne hagyjon kétséget afelől, hogy tetszik neki. Felajánlhatja a naptejét, vagy hogy bekeni a hátát. Ha eddig a pontig eljutott, már nagyon jó úton halad a célja felé.

Játsszon valamilyen strandjátékot

Ha látja, hogy a választott szépség megindul a víz felé, gyűjtsön gyorsan pár barátot vagy ismerőst maga köré, és menjen utána. Vigyen egy labdát is, és kezdjék el dobálni egymásnak. Menjenek arra a helyre, ahol várhatóan ki fog jönni a vízből. Ha látja, hogy közeledik, „véletlenül” dobja a labdát a valahol a közelébe. Majd kérje meg, hogy legyen szíves, dobja vissza …

Ha nem hajlandó, már biztos, hogy nem mutat érdeklődést ön iránt. Ha visszadobja, kérdezzen rá, hogy nem akar-e beszállni a játékba. Ezzel megteremti a beszélgetés lehetőségét, ami megnyithatja az utat a szíve felé.

Mikor dobja a labdát, ügyeljen rá, hogy ne találja fejen a lányt, és ne okozzon neki fájdalmat. Ha mégis, legfeljebb elköszönni lesz lehetősége.

Sétáltasson kutyát

Ha van kutyája, az ismerkedés szempontjából tökéletes, ha leviszi a partra. A kicsi, aranyos kutyák jobban, ezeknek a legtöbb nő csak nehezen tud ellenállni. Ha nincs kutyája, kérjen kölcsön. Miközben négylábú barátjával fel s alá rohangál a strandon, a lány biztosan fel fog figyelni önre. Ha sikerült felkelteni a figyelmét, kezdjen el nevetni, futkározni, és különböző elszállt dolgokat csinálni.

És szeretgesse azt a kutyát, ahogy csak bírja, még ha igazából nem is bírja. A nőknek kedves és gondoskodó férfiak kellenek. Ha ilyennek látják, sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy kedvük lesz önnel randizni. Ha ismerkedni akar, nincs jobb segítőtárs a kutyánál.

Legyen bátor!

Bármelyik módszert is választja, a legfontosabb, hogy ne engedje, hogy bármi is elvegye a kedvét. Igen nagy a valószínűsége, hogy jó pár visszautasításban lesz része. De ez még nem ok arra, hogy egy férfi elveszítse az önbizalmát.

Pontosabban: minden nőnek megvan a saját ízlése. Ha az egyiknek nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy a másiknak se fog. Tehát csak pozitívan, és ne hagyja abba. Eljön majd a pillanat, amikor megtalálja az igazit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.