6 dolog, amit véletlen se viselj első randin!

Ne hagyd, hogy ezt lássa a pasi, ha jót akarsz!

Az emberek általában igen izgatottak, hogy jó benyomást keltsenek az első randevún - ennek érdekében mindent be is vetnek, csak az a gond, hogy sokszor rosszul.

2012.01.30 10:15ma.hu

Mint tudjuk, az első benyomás igen fontos. Nemcsak egy randin, lehet az munkahelyi megbeszélés, állásinterjú vagy bármi. A randevún azonban, amikor az ember meg akarja nyerni a másik tetszését, vonzó szeretne lenni, egyáltalán nem mindegy, hogy mit visel.

Ha a laza szereléseket szeretjük is, talán nem az első randin kell előrukkolni egy sportszerkóval. Íme egy kis segítség, mit a legcélszerűbb felvenni az első találkozóra.

A jelszó a megnyerő külső, de nem túlságosan kihívó. "A kevesebb néha több", ahogy mondják. A lényeg továbbá, hogy ne az látsszon rajtunk, egyáltalán nincs összhangban a személyiségünk a ruhánkkal. Azt a pasi is kiszúrja...

A provokatív ruháknak, túl sok rúzsnak, extravagáns kiegészítőknek általában nincs helye az első randin. Szóval, milyen aranyszabályokat kell betartani?

1. Ne legyünk túl egyszerűek

A pasik szeretik, ha felkeltik a figyelmüket. Apró részleteket is észrevesznek. Tehát a túlságosan egyszerű öltözködés sem találó: ne a megszokott pólóban és farmerben menjünk egy randira, hacsak nem elijeszteni akarjuk az illetőt. A túlságosan szűk farmerokat és a szaggatottakat is kerüljük.

2. Ne mutassunk túl sokat!

Az érzékiség fontos, de ha a pasi már a menü megtekintése során teljes betekintést nyer a dekoltázsunkba, az nem túl ízléses. Amit viselünk, ne legyen túlságosan szexi, az elegáns jobb választás.

A testünk előnyös részeit úgy is ki lehet emelni, hogy közben nem leszünk közönségesek. Ha például szép nyakunk, hátunk és vállaink vannak, egy féloldalas póló, blúz is remek ötlet. A szép lábakkal rendelkezők válasszanak egy csinos szoknyát.

3. Kerüljük az irritáló tarkaságot!


A randi nem a legjobb alkalom arra, hogy új trendeket és mintákat próbálgassunk. Inkább olyasmit viseljünk, amiről tudjuk, hogy tutira nyerő rajtunk. A túlságosan mintás, tarkabarka megjelenés zavaró lehet, kivéve, ha a pasinak hasonló mániái vannak. A kis virágos, vagy művészi nyomatok, fehér minták fekete alapon vagy fordítva mindenesetre találóbbak egy romantikus randira.

4. Kerüljük a tetőtől-talpig feketét!

Ugye, nem temetésre készülünk? Lehet rajtunk fekete holmi, de ne minden legyen az. Kissé morbid, és ha nem csempészünk egy kis élénkséget a ruházatunkba, aligha hiszik el rólunk, hogy tele vagyunk élettel és energiával.

5. Ne úgy jelenjünk meg, mint az irodában

Nem való egy munkahelyi megjelenés a randira. Persze egyes darabjait becsempészhetjük az öltözetünkbe - a blézer, a nőies blúz jöhet, ahogy a magassarkú cipő vagy egy gyönyörű bizsu is. De sose legyünk túl hivatalosak. Egy test vonalát követő, csinos szoknya abszolút találó lehet!

6. Mellőzzük az extravagáns cipőket

A klasszikus magassarkú cipők elbűvölik a pasikat, de az extravagáns lábbeliket nem igazán díjazzák. Főleg, ha még menni sem tud rendesen bennük a nő...A túl magas cipőket mindenképp kerüljük, és az olyanokat is, amelyekben nem érezzük kényelmesen magunkat.

Mindig jusson eszünkbe, hogy az este végződhet tánccal vagy egy romantikus hosszú sétával is - hogy fogjuk kényelmetlen cipőben végigcsinálni?...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.