Megfojtotta, megkéselte, feldarabolta

Gyermekei előtt darabolta fel láncfűrésszel feleségét

Vérfagyasztó módon bosszulta meg feleségén egy amerikai férfi, hogy elhagyta, és három gyermeküket is magával vitte. A 33 éves férfi gyermekei szeme láttára megfojtotta, megkéselte, majd láncfűrésszel feldarabolta élete párját.

2011.06.13 09:19ma.hu

A trancsírozásnál 12 éves lányát arra kötelezte, hogy segítsen - írja a manna.ro.

James Hawkins a gyilkosság után mindenáron meg akart szabadulni a holttestől.
Úgy döntött, hogy az a leghatékonyabb, ha kisebb darabokra szedi a feleségét, ehhez pedig segítségre volt szüksége. Késsel megfenyegette 12 éves lányát, és kötelezte, hogy láncfűrésszel darabolja fel édesanyját.

A gyilkos (fotó: manna.ro)


A testrészeket ezután a fagyasztóba tette, a holttesttől darabonként és lassan akart megszabadulni.

A gyilkosság után bejelentette a rendőrségen felesége eltűnését, a nyomozás alatt azonban több olyan hibát is elkövetett, ami elárulta.

Végül lánya azt is bevallotta, hogy apja két éven át szexuálisan zaklatta. Tennessee bírósága pénteken halálbüntetést szabott ki James Hawkins-ra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.