Hurka, kolbász és láncfűrész a biciklin

Képpel- "KO ittam magam és kukázni mentem"

Egy közbiztonsági ellenőrzés során bukott le az a 32 éves férfi, aki az elmúlt héten betört az egyik csongrádi házba, majd onnan rézcsöveket, láncfűrészt és több kilónyi fagyasztott hurkát és kolbászt vitt magával.

2011.01.26 14:15police.hu

A Csongrádi Rendőrkapitányság járőrei korábbi ügyei miatt már jól ismerik a 32 éves férfit, ezért amikor egyik este azt látták, hogy nagyon megrakodta a kerékpárját és azt tolja hazafelé, azonnal megállították.

Kérdőre vonták, hogy honnan származik a hurka-kolbász, a láncfűrész és a több kilónyi cső, de ő azt a választ adta, hogy „KO itta magát”, majd elment kukázni. Azt is elmondta, hogy több dolgot is talált, de azokat út közben elhagyta.

Mivel ekkor még nem érkezett feljelentés a kapitányságra lopásról, ezért a rendőrök a férfinél lévő tárgyakat és élelmiszert ugyan lefoglalhatták, de ellene eljárást indítani nem tudtak.

Néhány nappal később jelentkezett a rendőrségen egy sértett azzal, hogy betörtek hozzájuk. Amikor elmondta, hogy mit vittek el, azonnal képbe került a korábban igazoltatott férfi, akit ekkor már előállítottak és lopás miatt büntetőeljárást kezdeményeztek ellene.

Kihallgatása során továbbra is ragaszkodott hozzá, hogy nem lopott, hanem kukázás során jutott az értékekhez.

fotó: ma.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.