Lovat láncfűrészre - ebből lett a parázs vita

Gyújtogatással rendezte le az üzleti vitát

Gyújtogatással rendezte le egy ismerősével indult üzleti vitáját egy fiatalember Érpatakon, a jelentős kárt okozó elkövető ellen büntetőeljárás indult. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen élő fiatal férfi szerdán délután gyújtotta fel a községben egy ismerőse házának fából készült terménytároló melléképületét, ami teljesen leégett.

2009.01.15 17:13HavariaPress

A lángok kis híján átterjedtek a sértett lakóházára is, ezt csak a tűzoltók és a tulajdonos együttes erőfeszítései tudták megakadályozni. Mint kiderült, a szándékos gyújtogatás előzménye az volt, hogy a gyanúsított egy lovat akart láncfűrészre cserélni a sértettel, ám ezen vitába keveredtek.

A 19 éves férfi ellen közveszély-okozás megalapozott gyanújával indult eljárás az Újfehértói Rendőrőrsön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.