Videóval!

Elképesztő: betonaligátorra lőttek a rendőrök

Betonaligátort lőtt a rendőrség az Egyesült Államokban, mert valódinak vélte.

2011.06.04 08:28MTI

Az eset Kansas City peremvárosában történt. A rendőrség lakossági bejelentést kapott, amely szerint hatalmas aligátor ólálkodik egy családi ház kertjében egy mesterséges tavacskánál. A rendőrség értesítette a helyi vadvédelmi illetékeseket, akik azonban azt tanácsolták, hogy azonnal cselekedni kell: lőjék agyon az állatot.

A helyszínre kiszállt rendőr elővette puskáját, és lőtt - méghozzá kétszer. Az aligátort azonban nagyon kemény fából faragták, mert meg sem rezzent, sőt: a golyók levágódtak a fejéről. Csak ekkor lett gyanús a rendőrnek, hogy miféle vadállattal van dolga, és óvatosan közelítve rájött: betonaligátorral.

Mint kiderült, az ingatlan tulajdonosa azért csináltatott cementből jókora és élethűnek látszó aligátort, hogy elriassza a környék gyerekeit a tavi hancúrozástól. Ez tökéletesen sikerült, mivel a vadászatot elindító telefonálót a gyerekei figyelmeztették az aligátorra.

A rendőrség azt mondta az aligátor tulajdonosának, hogy okosabb lett volna kitenni "Magánterület. Tilos az átjárás!" táblát betonszörny helyett.

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.