Hevesek az emberek Halmajugrán

Elképesztő! Tömegverekedés Heves megyében - szamurájkarddal vágták le a fülét

Egy ember életveszélyesen, egy pedig súlyosan megsérült, amikor tömegverekedés tört ki pénteken késő délután a Heves megyei Halmajugrán.

2011.05.21 15:51MTI

A verekedés, amelyben mintegy tízen vettek részt, előzetes szóváltást követően pattant ki két ellenérdekelt társaság között; az összecsapásnak a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget - közölte Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A főkapitányság négy ember - köztük a két sérült - ellen indított eljárást csoportos garázdaság és súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Valamennyiüket bűnügyi őrizetbe vették, ám a két sérültet egyelőre kórházban ápolják - mondta Soltész Bálint.

Az MTI úgy értesült, hogy a verekedők különböző veszélyes eszközökkel, közöttük szamurájkarddal estek egymásnak és az egyik sérültnek levágták a fülét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.