Négy férfi és egy fiatalkorú bilincsben

Előzetesben az arlói tömegverekedés feltételezett gyilkosai

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság az arlói emberölés és csoportos garázdaság ügyében őrizetbe vett négy férfit és egy fiatalkorú fiút - tájékoztatta Szabó József, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei bíróság szóvivője pénteken az MTI-t.

2010.04.09 10:15MTI

Arlón húsvét hétfőjén torkollott tömegverekedésbe két család viszálya. Tíz-tizenöt ember szúró, vágó eszközökkel esett egymásnak, egy 57 éves férfi a helyszínen életét vesztette, többeket különböző sérülésekkel szállítottak kórházba.

A rendőrség négy férfit és egy fiatalkorút vett őrizetbe, a férfiakat emberöléssel, a fiatalkorút felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsították meg.

Szabó József elmondta: a bíróság harminc napra helyezte előzetes letartóztatásba a gyanúsítottakat, mivel tartanai lehet szökésüktől, elrejtőzésüktől, illetve a tanúk befolyásolásától.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.