Autóstól vágta földhöz a nőt

Targoncával ejtette a barátnőjét a felbőszült férfi

Szó szerint vette egy amerikai férfi, hogy ha nincs megelégedve a barátnőjével, akkor ejteni kell - de azt senki nem mondta neki, hogy autóstól és targoncával!

2011.06.01 17:42ma.hu

Vigyázni kell annak a nőnek, akinek targoncavezető a párja, különben könnyen úgy járhat, mint egy fiatal amerikai nő, akit szó szerint "ejtettek".

A 41 éves Brian Hurley akkor veszett össze barátnőjével, amikor amaz szombat reggel a saját kocsijával vitte el a munkahelyére a targoncavezetőként dolgozó férfit. A páros útközben vitatkozni kezdett egy anyagi jellegű témán, és mire a springfieldi (Massachusetts állam) raktározási cég telephelyére érkeztek, végleg összevesztek.

A férfi azonban nem hagyta annyiban, barátnője vallomása szerint kiszállt a kocsiból és rugdosni kezdte az autó oldalát, több horpadást okozva ezzel. Ezt követően beült egy targoncába és felemelte a kocsit, amiben a nő még mindig benne ült.

Néhány méterrel odébb szó szerint "ejtette" az áldozatot, és elmenekült, mire a segélyhívásra kiérkező rendőrök megérkeztek. Valamivel később sikerült elfogni a saját lakásának hátsó lépcsőjénél, tárgyalására jövő hét kedden kerül sor a Springfield-i Kerületi Bíróságon.

A nő, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, arról nem számolt be, hogy miért maradt ott a helyszínen, miután a férfi rátámadt az autójára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.