Születésnapot ünnepeltek

Drámai évforduló: elsüllyedt a bulizó sétahajó, halottak

Elsüllyedt egy vietnami sétahajó a Saigon folyón, 15 ember meghalt, illetve eltűnt - közölte szombaton a helyi rendőrség.

2011.05.21 09:56MTI

A hajón összesen 26-an voltak, az utasok egy hároméves kisfiú születésnapját ünnepelték pénteken este, amikor a sétahajó minden jel szerint a heves zivatarban felerősödött szél miatt felborult és elsüllyedt, alig néhány tucat méterre a hajóállomástól.

Több holttestet már megtaláltak, s katonák és rendőrök százai folytatják a kutatást az eltűnt utasok után, akik között öt gyermek is van. Tizenegy embernek sikerült kiúsznia a partra a Ho Si Minh-várostól csaknem 30 kilométerre északnyugatra történt hajóbalesetben.

Az elsüllyedt sétahajót várhatóan még szombaton kiemelik a folyóból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.