Dinnyékkel vetekszik Danica két keble!

Forró képek: Danica Thrall nem rejtegette méretes melleit!

Nem csoda, ha a természet által kis mellekkel áldott (vagy inkább vert?) nők frusztráltak: Danica Thrall hatalmas mellei is csak az önérzetüket rombolják. Ezt tényleg jobb nézegetni!

Danica Thrall újra feltárta két cicijét képgaléria

2011.03.25 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Az idei évet Danica Thrallal kezdtük, de úgy tűnik, nemcsak a hideg téli hónapokban forrósít fel a látványa, hanem így tavasz környékén is. Sőt, most kezd csak igazán bizseregni mindenki, a napsugarak felpezsdítik az érzékeket, lassan jönnek a lengébb ruhák a lányokon, emelkedik a libidó mindkét nemnél.

Danica tehát kivetkőzött magából, ezúttal is - mint már korábban sokszor - a Nuts magazint illeti a köszönet, amiért elérte, hogy a korábbi Miss Anglia megszabaduljon a felsőbb ruháitól.

Meg az alsóbbaktól is, tulajdonképp a végére már csak a bugyi maradt fenn. Talán előbb-utóbb az is lekerül...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.