Egzotikus szépségek csábítanak minden hónapban

Forró képek: Mindent kiraktak a naptármodellek!

Vadító, szexi, tűzforró - még lehetne fokozni a jelzőket, milyen hatást váltanak ki ezek a szebbnél szebb modellek, akik legújabb naptár-összeállításunkban szerepelnek.

Bevállalós csajok az új naptárban! képgaléria

2011.02.01 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (További képek a galériában)

Aligha hisszük, hogy van még olyan, aki nem szerzett be valami dögös-pipis naptárat magának, már csak azért se, mert itt, a ma.hu-n is szép számmal lehetett válogatni december környékén, de ha esetleg mégis akadna néhány lassan ébredező olvasónk, vagy esetleg úgy gondolja, szép nőkből sosem elég, hát íme, ne adjunk okot a panaszra!

Az alábbi összeállításban látható fotók egy brazil naptár oldalain jelentek meg, szép sorjában, minden hónapra egy, vagy három, vagy egy egész röplabda-csapatra elegendő lánnyal.

Ami azt illeti, a modellek egyáltalán nem szégyenlősek, amit csak lehetett, megmutatták, de mi mást vártunk tőlük?

Érdemes nézegetni őket minél gyakrabban, de ezt talán már nem is kell mondani, hűséges olvasóink jól tudják, hogy itt mindig találnak valami izgatót!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.